• Menu
  • Menu

Călătoare 21

Ei bine, nu am mai avut de mult un articol cu noutățile și lucrurile interesante ale momentului, altfel spus călătoare (azi 21)! E timpul să strâng la un loc o grămadă de recomandări pentru voi. Și am o tolbă întreagă, fie puse deja pe blog, fie răscolite din adâncurile internetului. Azi le voi structura pe categorii (fiind atât de multe).

Concursuri

Și anul ăsta se întâmplă Kerala Blog Express, și m-am înscris și anul ăsta! Am fost în India și cu toate că inițial încercasem să programez o vizită și în Kerala, timpul a fost prea scurt și pentru asta. Pot doar să țin degetele încrucișate și să sper!

Și în timp ce eu aștept să îmi verifice profilul, m-am uitat de curiozitate să văd dacă din România avem înscriși – din fericire ne reprezintă Denisa, curând și eu, poate și tu. Concursul este exclusiv pentru bloggeri!


Și încă un concurs cu miza un city-break în Munchen. Detalii aici.


Un concurs simpatic și care nu este doar pentru bloggeri este si concursul făcut de mine. Câștigi două bilete de avion. Găsești detalii în articol!


Lucruri interesante din lume

Minunată colecția asta de 15 răsărituri în jurul lumii! Pur și simplu NU ai voie să o ratezi!

Tot la lucruri interesante se încadrează și Villa Epecuen, orașul care până de curând a fost sub ape și are momentan un singur locuitor. Citești despre asta aici.

Am strâns pumnii tare tare când am citit despre fata asta care nu a lucrat niciodată la un birou, de la nouă la cinci (șase, șapte, cinci dimineața uneori), așa cum o fac eu de exemplu de aproape 10 ani deja (am fost copil grăbit mereu). Luați de vă „enervați” și voi aici.

Si un top al celor mai ieftine orașe din Europa, unele dintre ele fiind chiar încântătoare. Nici nu trebuie să citești prea mult pentru că avem un infografic.


Tool-uri și unelte la care să apelezi când pleci pe undeva

Am avut o perioadă tare activă pe categoria asta și ar fi păcat să ratați asemenea recomandări.

Dacă nu ești sigur cu privire la vaccinare, intră aici și găsești, cred eu, orice informații ai nevoie pe categoria asta. Despre recomandări, unde să te vaccinezi la noi, discutăm în privat!

Ești un împătimit al listelor? Atunci acest tool o să îți surâdă. Tu introduci detaliile călătoriei, el îți dă lista, starea vremii și tips & tricks!

Cauți niște bilete de avion ieftine și nu le găsești? Poți încerca și experții de la FlightFox.

Dacă ai probleme cu împachetatul, o să găsești tips & tricks aici, la final NU are cum să nu îți iasă și ție la fel!


Enjoy și nu uita: Travel & love, love to travel!

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.