• Menu
  • Menu

Concurs! Câștigă două bilete de avion pe rutele noi Blue Air

Pe 30 septembrie am făcut liveblogging de la conferința de presă Blue Air în care anunțau noile rute și programul de vară. Câștigă două bilete de avion spre noile destinații Blue Air cu plecare anul următor oricând până în octombrie spre destinația respectivă! Pentru că vine Moșul cu pași rapizi, o să îți fac și eu un cadou!

Vă reamintesc rutele noi pentru care poți câștiga două bilete de avion

Din Bucuresti: Birmingham, Glasgow, Castellon, Hamburg, Lyon, Stockholm. Toate de 2 ori pe saptamana.

Din Bacau: Madrid si Stuttgart. 2 zboruri pe saptamana!

Din Iasi: Barcelona, Bruxelles si Koln.

Din Cluj: Dublin si Liverpool, de 2 ori pe saptamana.

Din Constanta: Atena, cu escala in Larnaca, doua pe saptamana.


Ce trebuie să faci pentru a câștiga cele două bilete de avion? Să îmi spui destinația aleasă de tine din cele de mai sus și să mă convingi că ești cititorul care își dorește cel mai mult aceste bilete. Practic să îmi spui unde vrei să mergi, cu cine și de ce!

(Între timp dă like și la pagina de Facebook Blue Air. Zilele astea tot anunță reduceri pentru destinații selectate. Câte o destinație în fiecare zi.)

Îmi poți lăsa un comentariu fie în acest articol, fie pe pagina de Facebook sau pe contul de Instagram. Cel mai convingător dintre voi primește biletele Blue Air!


Cel mai bun cadou pentru oamenii pasionați de călătorii? BILETELE DE AVION!

Regulament concurs

Concursul prin care poți câștiga două bilete de avion o să fie activ în perioada 7 decembrie – 20 decembrie iar până la data de 23 decembrie trebuie să îmi comunicați toate detaliile legate de călătorie (numele persoanei cu care călătoriți, destinația și data) pentru a anuța Blue Air! Perioada de călătorie – până în octombrie 2016!

O să iau în considerare comentariile de pe toate platformele specificate de mine – instagram, Facebook și aici pe blog.

Dacă nu reușesc să mă hotărăsc la o singură persoană e posibil să fac o listă de finaliști pe care să îi supun unei probe fulger!

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

142 comments