• Menu
  • Menu

Vești de la Paravion – creștere de 30% preconizata pentru 2016

Conform Ziarul Financiar, Paravion aproape și-a triplat anul trecut afacerile, ajungând astfel la 46 de milioane de euro. Da, în România, din comerțul online de travel!

Până să vă povestesc mai multe o să îi felicit! Îmi place de ei, modul în care comunică și felul în care au crescut. Dacă îmi amintesc bine, chiar în facultate am luat prima dată contact cu ei! De la Lipa Lipa felicitări Paravion și echipei de acolo!

Cum au decurs creșterile din ultimii ani. În 2014 au crescut cu 40%, apoi în 2015 au crescut afacerile de 2,7 ori iar pentru 2016 țintesc (și sigur depășesc) o creștere de 30%.

„Astfel, am beneficiat de investiţii din partea GED care ne-au permis upgradarea platformei, pentru a fi competitivi pe toate canalele online de vânzare de bilete de avion. Am diversificat produsele şi serviciile pe pieţele de bază şi am reuşit să creştem vânzările de city-break-uri şi pachete de vacanţă cu chartere, am dezvoltat aplicaţia de mobile şi ne-am bazat pe o <<rupere>> din offline, aproximativ 32% dintre clienţi fiind noi şi provenind din această zonă”, a declarat Remus Vişan, managing director Paravion. (sursa)

În acest fel au și devenit cea mai mare agenție de turism online din România!

Felicitări!

Pe ei îi găsiți pe site aici, pe Facebook aici, pe instagram aici.


 

Ai folosit platforma lor pentru a rezerva bilete de avion, excursii de weekend sau pachete complete de vacanță?

 

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

https://www.googletagmanager.com/gtag/js?id=G-EYVJ26KTP3