• Menu
  • Menu

Călătoare 24

Patru luni jumate mai târziu revin cu un nou articol cu cele mai interesante lucruri găsite de mine în ultima vreme. Dacă tot e luni îți las o listă de link-uri să ai de frunzărit toată săptămâna!

Cu asta mă gândeam să fac un articol separat, dar vă mai stresez eu și cu alte ocazii cu poze din Filipine. Palawan a fost numită iar cea mai bună insulă din lume! Cebu și Boracay sunt și ele în topul insulelor pe care nu trebuie să le ratezi! Citești mai multe despre asta aici.


Pentru toți cei care pregătesc escapade exotice prin Asia, o listă cu cele mai bune țări de vizitat în zonă. Listă cu care sunt de acord în linii mari. Citești despre asta aici.


Dacă a venit vara găsești aici o listă cu destinații de vacanță iar eu îți mai recomand să ajungi și prin locurile de care am scris aici, dacă nu ai fost încă. De când am scris eu articolul și până acum văd că tot mai mult români merg și în aceste locuri, dar nu strică să le reamintim.


Dacă preferi locurile altfel, uite aici o listă de nouă locuri mai speciale din Madagascar, Puerto Rico, Canada, Suedia și alte țări.


Dacă vrei să te uiți la niște oameni care să te inspire, uite aici o listă cu 10 Ted Talks despre călătorii.


O recomandare de blog românesc scris din America. Poate o parte din voi o citiți deja, Alina povestește tare frumos despre viața peste ocean, despre zile libere și alte asemănări și diferențe. Puteți să o citiți aici.


Și o să închei în plină glorie cu niște poze demențiale din Maroc făcute de Călin! Le găsești aici!

Enjoy!

 

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.