• Menu
  • Menu

Călătoare 26. Cele mai bune companii aeriene și hosteluri

Vă aduc iar știri diverse din travel! Unele mai folositoare, altele mai puțin folositoare. Poate unele o să vă facă să zâmbiți în timp ce altele o să vă ajute.

Pe scurt, în călătoarele de azi, avem – un tip care și-a asortat puloverul cu peisajele în care a călătorit, cele mai bune și cele mai proaste companii aeriene ale lui 2016, top hosteluri în lume, cele mai aglomerate aeroporturi și altele! Enjoy!

Cele mai bune și cele mai proaste companii aeriene în 2016

Zilele trecute am văzut pe Facebook un link spre cele mai bune și cele mai proaste companii aeriene din lume. Toate bune, doar că mie articolul mi-a mirosit mai mult a advertorial pentru compania de pe locul întâi. De ce? Pentru că lipsesc din listă multe alte companii de top.

Așadar m-am apucat să caut și să cercetez puțin. Vreau să vă aduc un top care pare ceva mai credibil. Așadar găsiți în articolul ăsta liste cu cele mai bune și cele mai proaste companii aeriene în funcție de scorul de pe Tripadvisor, Skytrax și în funcție de voturile cititorilor Telegraph!

Asta ca să vă fie mai ușor când rezervați bilete de avion, măcar să știți ce așteptări să aveți de la compania respectivă!


Tipul cu puloverul tricotat asortat în funcție de destinație

Pe voi nu vă ajută cu nimic. E pur și simplu interesant ce le trece unor oameni prin cap. Ei bine, tipul ăsta s-a gândit să își asorteze puloverul tricotat cu fiecare destinație în care a mers. Articolul aici.


Hoscarurile celor mai bune hosteluri din lume

Este un clasament făcut de Hostel World în fiecare an. Cele mai bune hosteluri mici, cele mai bune hosteluri mari și multe alte categorii. Plus cele mai bune hosteluri pe țară! Le găsiți pe toate aici.

În România cel mai bun hostel este în Cluj. Transylvania Hostel!


Cele mai aglomerate aeroporturi din lume

Dubai este pe locul 3, Beijing pe locul 2 – și nu mă miră absolut deloc! Găsiți toată lista aici. Chiar dăcă a fost deja distribuită de toată lumea, uite și parolele de wifi ale aeroporturilor din lume. Le găsești aici.


Și dăcă ai chef să te uiți la niște videouri de călătorie simpatice, îți las iar link-ul spre canalul nostru de Youtube. Sperăm să te abonezi! :))


Ai și alte linkuri interesante pentru noi? Le așteptăm în comentarii!

Travel & love, love to travel!

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

1 comment