• Menu
  • Menu

O listă cu cele mai bune bloguri de travel din lume în care suntem nominalizați și noi

Nu știu exact cum s-a întâmplat asta, însă s-a întâmplat! Suntem într-o listă cu cele mai bune 250 bloguri de călătorii DIN LUME!
Acum o vreme am primit un mail în care eram invitată să povestesc despre blog. Tocmai îl lansasem și pe cel în engleză. Sunt mândră tare de nume – sloths on the run. Am amânat o vreme să răspund crezând că e o glumă sau ceva asemănător. Am mai primit un mail de reminder și atunci am zis, hai să răspund. Că nu mă costă nimic!

Nu aveam așteptări pentru că blogul în engleză e prea nou și nici nu prea am mai avut timp de el. Iar blogul acesta este în română! Nici nu mă așteptam să îl ia în seamă!


Foarte des îmi subapreciez munca. Mă ceartă prieteni bloggeri și că am prețurile prea mici și că nu accept mereu invitații să vorbesc în public și multe altele. Că ajută la vizibilitate etc.

Când e ceva ce ține de mine, probabil că mereu voi face la fel. Voi subaprecia lucrurile pe care le fac pentru că îmi doresc mereu să învăț și să fac mai bine!

Dar uite, din peste 700 de intrări internaționale, colțul acesta de internet pe care îl citiți și voi acum, adică blogul ăsta, a intrat într-o listă de 250. Bun, nu suntem în lista de 100 cele mai bune bloguri de travel din lume. Chiar era complicat cu 90% din conținut în română! Găsiți aici articolul și la un moment dat o să ne găsiți și pe noi!

E minor, e o categorie din multe altele. Totuși, având în vedere toate cele de mai sus, pentru mine înseamnă ENORM! E cumva o dovadă că trebuie să ne apucăm mai serios de blogul în engleză! Cine știe, poate în câțiva ani o să fim în lista de top 100 bloguri de travel din lume!

De ce mă entuziasmez așa?

Pentru că din ATÂTEA bloguri de travel din lume, au fost luate în serios 700. Analizate și doar 250 au primit recomandare. Fiecare prin câte o categorie!

I considered a total of 700 travel blogs from around the world and only 250 of the very best made it on this page. I used 7 different metrics including: traffic volume, traffic value, SEO & social media engagement to score each blog.

Doar cele mai bune 250. Ei bine, pentru noi, asta e ceva, chiar mult! Mai ales că au fost luate în considerare – traficul, cât de valoros e acest trafic, SEO și social media.

Și pentru asta, vă mulțumim amândoi și vouă, cititorilor, prietenilor și apropiaților lipa-lipa.ro. Vă dați seama că „succesul” ăsta este și al vostru, da?!

Gata, mă duc să leșin de fericire! V-aș îmbrățisa pe toți!!!

(p.s. – m-a certat cineva că folosesc prea mult semnul de exclamare, dar așa sunt eu! O persoană care se entuziasmează și se și manifestă rapid. Fie că o fac real sau în scris :)) ).

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

6 comments