• Menu
  • Menu

Avem prea multe lucruri, mai vindem din ele

Suntem călători pragmatici și ne place să ne folosim cât mai eficient resursele! După ce am dat o raită prin dulapurile de prin casă și am descoperit IAR că avem prea multe lucruri, am ajuns la concluzia firească: hai să mai dăm și să mai vindem din ele pe OLX! Să vedem cât de repede se dau și cine le cumpără primul!

După călătoria noastră în care am avut mai mult sau mai puțin doar strictul necesar, am început să vedem lucrurile dintr-o perspectivă extrem de pragmatică. Nici nu avem nevoie de mult mai mult! Știți că v-am promis și magneți de frigider. Nu am uitat, nu suntem în București acum. Chiar dacă o să ne ia mai mult, ne ținem de promisiune!

Am pus câteva lucruri la vânzare pe OLX

La întoarcerea din Asia, unul dintre primele lucruri făcute de Alex a fost să își pună mașina pe OLX și să o vândă. Și nu a durat mai mult de jumătate de zi până a găsit un cumpărător. Nu avea sens să avem două mașini, cu atât mai puțin să mai și investim bani în una dintre ele!

Pentru mine este prima experiență, dar sunt plăcut impresionată. Nu e așa de greu să încarci lucruri la vânzare. Mie mi-a luat maxim 20-30 de minute să îmi fac un cont, să modific apoi parolă și alte detalii și să încarc 6 produse la vânzare. Sperăm să le vindem pe toate până pe 8-9 aprilie. Semnele sunt bune totuși! Am pus anunțurile ieri și în 30 de minute prietenii care ne ajută ne-au anunțat că deja au doi cumpărători.

De ce vindem din lucruri?

Pentru că se apropie ziua lui Alex am hotărât destul de spontan să plecăm la Madrid. Decizia de a mai vinde din lucrurile care nu ne sunt folositoare vine și pentru a acoperi o parte din bugetul pentru această escapadă!
Dacă ai fost în Madrid, așteptăm de la tine și recomandări pentru acest oraș! Știu că Barcelona mi-a plăcut enorm, sangria e bună bună, eu înțeleg spaniolă destul de bine și de câteva zile am și început să exersez cu Duolingo.

Știți că nu e bine să te bazezi pe bani pe care nu îi ai încă! Prin mai bugetul o să ni se mai rotunjească, dar de ce să ne golim de tot conturile? Sau să stăm stresați că am intrat în bugetul de urgență? Compensăm rapid prin lucrurile pe care le avem de dat și care ne ocupă spațiu de pomană în casă!

Și avem cei mai buni prieteni de pe pământ, ei ne ajută cu toate detaliile logistice legate de vânzare! Vă mulțumim! Inimioare, inimioare, inimioare! 🙂

M-am simțit eu rătăcită la început printre atâtea lucruri, dar am găsit soluția eficientă până la urmă: vindem! Lucru pe care nu am apucat să îl facem în februarie 2016. Atunci am aruncat, dat și donat multe, dar tot am rămas cu lucruri bune de vândut.

Ce vindem?

V-am mai spus și că uneori mă atașez enorm de lucruri. Unul dintre lucrurile de care am fost atașată este primul meu rucsac de călătorie!

Am trecut de la portbagaje pline de bagaje la 60 de litri de rucsac. M-a dus în prima mea excursie din Asia, prin multe țări, timp de două luni. M-a dus aproape gol și-n Barcelona, l-am luat și în India. Dar e prea mare și nu-l mai folosesc decât pentru a-l împrumuta prietenilor.

A venit vremea să îl strâng în brațe, să îi mulțumesc și să-l trimit în lume mai departe! E bun și trainic, ascunde povești și am avut grijă de el. Dintre toate lucrurile de care ne despărțim, de el mi-e cel mai drag și cel mai greu! Din cauza asta vă și anunț, poate îl vreți, poate o să vă fie de folos, sper să vă poarte în călătorii cel puțin la fel de fascinante!

E voba de rucsacul verde pe care îl are Alex în spate în poza asta! Îl găsești pe OLX aici.

 

Am mai pus la vânzare și un sistem audio al lui Alex. Woaaa, ce petreceri nebune am dat cu el, cu câte 33 de oameni suflet lângă suflet într-o sufragerie prea puțin încăpătoare din Pantelimon. E unul din puținele lucruri rămase din anii ăia ai petrecerilor nebune! Am mai îmbătrânit între timp și nu mai dăm chefuri!
Să vă aducă și vouă energie cel puțin la fel de bună cum ne-a adus nouă! Sistemul audio îl găsești la vânzare aici.

sursa foto

Ce altceva mai vindem?

Acum să vă povestim și despre lucrurile de care nu suntem așa atașați emoțional! Unele sunt primite cadou și nefolosite, altele nici noi nu mai știm de unde și cum sunt! Ocupă loc în orice caz!


Pe voi sperăm să vă ajute produsele astea și să vă completeze nevoile, în timp ce pe noi ne ajută să le vindem.

Plecăm la Madriiiid! Și promit că o să vă povestesc și cum a mers toată chestia asta cu vânzarea, după cum spuneam pentru mine e prima dată când pun produse la vânzare pe OLX.

Travel & love, love to travel!

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

9 comments