• Menu
  • Menu
ce urmează

A venit vremea, plecăm din Timișoara! Ce urmează?

Știți cât de des ne întreabă oamenii asta? Ce urmează? Ce destinații? Iar noi ca să le răspundem dăm din umeri! Nu pentru că nu suntem nerăbdători pentru ce urmează, ba mai ales pentru că ne place ce se întâmplă și acum!

A trecut vremea și e momentul să ne luăm tălpășița din Timișoara! Ăsta e un alt aspect al vieții noastre! Schimbarea. Fie că ne place, fie că nu, învățăm să ne adaptăm la ea! Tot schimbarea a fost cea care ne-a adus aici!

Nu-i ușor mereu

Și spunem des oamenilor asta! Uneori lași bucăți din tine, indiferent ce înseamnă asta! Și astfel ai loc să crești tot mai mult! Ceea ce e frumos!
Așadar în ultimele zile am cam realizat că ne lovește iar vântul schimbării și am tot amânat să facem planuri! Oricum ne place să rămânem deschiși și chiar și în momentele de lipsă de inspirație, sau mai puțin plăcute, găsim alinarea că suntem împreună! Fă Rai din ce ai! Atât de simplu! Dar o să ne fie dor de Hostel Costel!

Învățăm să ne desprindem

Plecăm câteva zile prin Serbia. Până la Belgrad și poate și prin jur. Aici puteți să ne ajutați voi și să ne spuneți ce să nu ratăm! O să revenim iar nițel prin grădina de aici, apoi ne întoarcem în București!
E grea fiecare plecare dintr-un loc pe care îl îndrăgim mult. Ne apucă sentimentele amestecate, ne bucurăm de tot ce am trăit, suntem și entuziasmați pentru viitor. Nu știm nici noi ce-i cu noi!

Până prin iunie baza se mută iar în București, dar o să tot colindăm. La Piatra Neamț, la Câmpulung și la Eforie! După jumătatea lui Iunie ne gândim iar să hoinărim pe termen mai lung.

Ce urmează?

Ne tot gândim la Portugalia, dar parcă nici nu am vrea să ne grăbim! Că tot anul trecut pe unde ajungeam era cel mai cald. Și nici în Portugalia nu e chiar răcoare. Parcă am merge mai din toamnă. Să fugim după căldură cu cap, nu când ne topim! Maroc e cu atât mai puțin o opțiune în vară!

Ce aș mai vrea?

În Iulie o să ne viziteze țara și Chantell – Adoration for Adventure, o bloggeriță pe care o apreciez mult pentru toate lucrurile mișto pe care le face! Și cum ne-am împrietenit online, parcă îmi doresc să fiu pe aici să ne cunoaștem și să îi arăt cât de frumoasă e România!

Provocări

Și apropo de schimbare și munca „on the road”, mai ales în perioadele mai aglomerate e foarte greu să ne deplasăm. Trebuie să pregătesc articole, idei și lucruri cu multe zile înainte, pentru că știu că minim 5 zile am nevoie să mă adaptez la noul mediu!

Știți, nu avem colegi care să ne țină locul. Dar nici nu trebuie să semnăm foaie de concediu ca să putem pleca. Avantaje și dezavantaje peste tot!

Nici nu îmi e mereu ușor să scriu. Deseori petrec ore în șir cu ochii într-o foaie albă. Uneori notez idei, dar nu am timp, energie și inspirație să le fac! Și nu e doar blogul! Când chiar nu am timp, blogul e primul neglijat!
Așadar, în perioadele aglomerate, cu greu facem față! Să și călătorim e cu atât mai puțin o idee bună! Dacă nu înțelegi ce spunem încearcă să lucrezi din următoarea vacanță.

Concluzie:

În Timișoara am descoperit o grămadă de locuri mișto, dar încă mai avem de descoperit! Ne mai întoarcem noi!

Ce ne recomandați să vedem prin Serbia? Plecăm curând spre Belgrad, dar suntem deschiși sugestiilor.

După jumătatea lui Iunie nu suntem încă deciși dacă mai stăm prin România sau plecăm! Fără presiune, ok? Nu plecăm, mai stăm să călătorim prin România!

Travel & love, love to travel!

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5 comments