• Menu
  • Menu

Recomandare de trei locuri de vizitat din Mandalay

Pagode, pagode, mii de pagode! Azi o să vă plimb vizual prin Mandalay! Atracția principală din punctul nostru de vedere? U Bein Bridge! Dar mai avem pentru tine încă două recomandări! Și dacă te întrebi unde să stai, avem răspuns și pentru asta! Nouă ne-a plăcut suficient încât să stăm cu două zile în plus!

Hai prin Mandalay! Sigur ai auzit de orașul ăsta. Fie din melodia Road to Mandalay, fie din poezie!

Top trei atracții în Mandalay

Ca peste tot în Myanmar temple și pagode! Dacă nu ai chef să citești prea mult și ai prefera să te rezumi la un video îl găsești aici. Totuși o să îți fie de folos și rândurile de mai jos!

Cea mai mare carte din lume

Oare cum arată cea mai mare carte din lume? Răspunsul îl găsești aici, în Myanmar. Locul se numește Kuthodaw Pagoda și constă în 729 de „pagini”, fiecare ascunsă în câte un mic templu. Probabil cel mai interesant templu din Mandalay!

În Myanmar esti surprins des de imagini contrastante. Asta era intrarea spre templu. Nu prea erau turiști, așadar habar nu aveam ce fel de loc urmează să vizităm!

Mandalay Hill

Noi povestim și în video că ne-am învățat cu binele și deja vrem peisaje tot mai spectaculoase! Pe Mandalay Hill e posibil să nu îți placă la început, dar nu te lăsa descurajat, lasă papucii la intrare și urcă în Pagoda din deal. Priveliștea devine cu mult mai bună.

U Bein Bridge

Și locul nostru preferat, chiar dacă nu e chiar în Mandalay! Văzusem tot felul de poze pe net și este atât de frumos pe cât e și în poze! Aveam bateriile pe terminate la telefoane și clar nu am surprins neapărat toată frumusețea locului. Dar ne-am bucurat de ea pe viu! Ceea ce vă dorim și vouă!

Unde să stai

Recomandarea noastră de cazare este Ostello Bello Mandalay! O terasă din care ai parte de cele mai bune apusuri de soare din oraș, personal simpatic, multe gratuități și opțiunea de a sta într-o cameră privată!

Travel & love, love to travel!

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.