• Menu
  • Menu

Vom avea zbor direct România Canada

Ajungem mai rapid în Canada

Înainte să vă băgați la somn sau să ieșiți la party, că doar e vineri noaptea. Asta este o veste foarte foarte bună! Începând cu iunie 2018 vom avea zbor direct România Canada. Vestea vine chiar de la Air Canada, companie condusă de un român.

Mi se pare mie, sau oare încep canadienii să facă recrutare în România?

Oricum ar fi, ne bucură vestea. N-am vizitat încă această parte de lume, deci mi-ar fi greu să vă spun dacă sigur aș emigra în Canada. Touși e pe lista de „nu sună rău”.

Program zbor direct România Canada

Se zboară din Montreal și Toronto spre București. Primele zboruri directe o să fie pe 7 iunie din Montreal și pe 9 iunie din Toronto. Dacă vreți să mergeți voi spre Canada, primele zboruri de pe Otopeni o să fie pe 8 iunie spre Montreal și pe 10 iunie spre Toronto.

„Le uram `Bun venit` partenerilor nostri de la Air Canada si ne bucuram ca au ales Aeroportul Henri Coanda Bucuresti drept cea mai noua destinatie. Air Canada este una dintre cele mai prestigioase companii aeriene din lume, iar includerea Bucurestiului pe lista destinatiilor acestei companii aeriene este o dovada de incredere in calitatea serviciilor pe care le oferim, precum si o confirmare a faptului ca Aeroportul International Henri Coanda Bucuresti devine un centru relevant de interes pe harta aviatiei internationale. Echipa CNAB este dedicata total pasagerilor si companiilor aeriene si am convingerea ca acest parteneriat cu Air Canada este un inceput de bun augur pentru proiectele de anvergura pe care le-am pregatit”, a declarat directorul general al Companiei Nationale Aeroporturi Bucuresti, Bogdan Mindrescu.

Citat via Hotnews

Viza de Canada

Spuneam că se apucă să facă recrutare pentru că nici de vize nu mai avem nevoie pentru a vizita Canada. Poți să citești mai multe despre asta aici.

Prețuri

Dacă sunteți curioși și nerăbdători, un bilet spre Canada fix la zborul de inaugurare costă 1290 de euro. Dus-întors, 8-28 iunie de exemplu costă 866 de euro.

Ne plac veștile bune!

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

3 comments