• Menu
  • Menu

Valiza scaun de copii. Invenție utilă pentru părinți

Am dat din întâmplare pe Facebook peste o chestie foarte tare și mi-a părut rău să nu o împărtășesc. Un troller care funcționează și ca scaun pentru cei mici. Cool, nu? Eu i-am spus valiza scaun pentru copii.

În video se spune că a fost inventat de persoane care călătoreau foarte mult alături de cei mici. Cât de simplu și eficient. Probabil o să vă gândiți – de ce nu m-am gândit eu la asta!

Valiza scaun de copii

Bine, noi nici nu avem copii, deci voi, cei de pe aici să ne spuneți dacă ar funcționa ok sau nu și dacă ar fi de ajutor. Că până la aeroport și la hotel e ok, dar apoi ca să te plimbi cu copilul ai cam avea nevoie și de cărucior. Ieși tot cu geamantanul căruț?

 

Produsul îl găsiți aici. 

The ultimate kids travel solution. bagrider is designed to simplify family travel for parents and avoid the struggle of taking both a buggy and carry on luggage through transit.

bagrider offers effortless travel time for families by transforming from a two wheeled carry on suitcase into a travelling seat for toddlers up to 15kg/ 33lbs, while retaining its luggage storage capacity.

135 de USD mise pare o sumă decentă.

Alte plusuri pentru produs

Pare că e suficient de mic încât să fie luat ca bagaj de mână.

Hi clare624, The Southwest Airlines carryon maximum dimensions are 24″ x 16″ x 10″. Bagrider is under all of these, with dimensions of 20″ x 15″ x 10″ – so YES it complies ! Leo

Deci? Ai cumpăra această valiză scaun de copii? Pare un produs util la casa omului? (mie îmi pare).

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.