• Menu
  • Menu

Cele mai bune imagini din Mexic de pe instagram din luna Octombrie

Uneori am tendința de a face abuz de instagram, alteori uit de el cu săptămânile. Cel puțin pentru contul meu. Dar de când am plecat spre Mexic cel mai des fac abuz  de el.

Azi o să vă las cele mai bune imagini din Mexic de pe instagram făcute în aceste câteva săptămâni de când am plecat. Și o să te invit și pe tine să ne lași în comentarii cea mai bună poză a ta din luna octombrie. Ce zici? Sună bine?

Trebuie să și fac puțină curățenie în contul nostru de instagram și mă gândesc să îl redenumesc în lipa lipa. Până una alta, hai să vă încânt vizual, poate printre cititori sunt și persoane care nu folosesc instagram.

Cele mai bune imagini din Mexic de pe instagram

În ordinea numărului de likes, deci oarecum în ordinea preferințelor publicului.

    1. O poză cu mine în care sunt foarte încântată de viața la glamping.

Citești despre experiență aici.

Glamping life. I love it! #travel #mexico #travelto #shetravels #traveler #nature #canoneosm100 #canonromania #happy

A post shared by Sloths On The Run (@simonastanescu) on

2. Ruinele din Tulum, care nici nu aveau cum să nu strângă atâtea likeuri.

Pentru că sunt cu adevărat spectaculoase. Găsești mai multe poze aici. Să fiu sinceră mă așteptam să aibă un succes mai mare decât moaca mea.

3. Tot de prin Tulum, la plajă, admirând niște dream catchers super frumoase.

4. Fotografia asta din Isla Mujeres

Mă gândeam că nu are cum să nu ia super multe likeuri. Nu că sunt eu cine știe ce fotograf, dar arată foarte bine insula. Despre Isla Mujeres găsești scris aici.

5. Și poza asta cu o iguană.

Fun fact, pe la ruinele din Mexic este plin de iguane. Trebuie să ai grijă să nu le calci pe coadă pentru că deseori se confundă cu ruinele.

Wild life. #tulum #tulumruins #travel #traveler #lp #nature #instagram #instashot #canonromania #canonm100

A post shared by Sloths On The Run (@simonastanescu) on

6. Bonus vă las și bufnița asta mică și simpatică.

Eu i-aș fi dat mult mai multe inimioare, dar probabil și ora de postare a fost nepotrivită.

Acestea au fost cele mai bune imagini din Mexic din luna Octombrie. Userii au dat likeurile, eu doar le-am ordonat aici.

Cu ce fotografiem?

Toate fotografiile din acest articol au fost făcute cu aparatul nostru Canon EOS M100. Este micuț și discret, ușor, nu ocupă mult loc în bagaj. Mă bucur că într-un final pot să mă joc și altfel cu imaginile și să am rezultate pe care altfel cu un telefon, oricât de bun, nu aș putea să le am.

De exemplu fotografia cu bufnița nu ar fi fost posibilă fără obiectivul 55-200, care a și ignorat destul de cool plasa.

Ce-mi mai place la acest aparat, pe lângă dimensiunile lui, este faptul că îmi e foarte ușor să iau imaginea de pe cameră și să o mut în telefon, să o editez și să o postez pe instagram.

Aplicații pentru poze

Eu folosesc snapseed pentru a îndrepta, uneori pentru a corecta deviații de culoare. Tu ce aplicații de editare folosești?

Am o aplicație pe telefon – Canon Camera Connect. Pornesc wifi-ul camerei, deschid aplicația, mă uit prin imagini, le selectez pe cele pe care aș vrea să le postez și tanaaaa, le am direct în telefon.

Pentru a edita oricum nu o pot face de pe laptopul meu. Stau la coadă când nu are Alex filmulețe de editat pe celălalt. Nu ține lightroom, are memorie mică etc. Așadar aplicația și funcția asta a camerei mă ajută foarte mult.

Care e cea mai bună fotografie a ta din luna octombrie?

Și pentru că aș vrea să încep să urmăresc tot mai mulți oameni cu imagini foarte faine, te invit să ne lași în comentarii cea mai bună fotografie a ta din luna octombrie. Nu contează cu ce e făcută. În schimb ar fi fain să ne lași și câteva cuvinte despre ea, nu doar linkul. Nu facem spam cu conturi de instagram pe aici, în schimb spunem povești.

Și tocmai asta e ideea, că știu că e greu să alegi una singură, trebuie să fie și o provocare la mijloc, nu? 🙂

Ne revedem la început de decembrie cu cele mai bune poze pe care le vom face în noiembrie.

#liveforthestory 🙂

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

1 comment