• Menu
  • Menu

Voi sărbătoriți Valentine’s sau Dragobetele?

Sunt curioasă și dacă sărbătoriți una dintre ele în detrimentul celeilalte, dar și dacă sărbătoriți în principiu. Stăteam aseară de vorbă cu prietenii făcuți la drum și am povestit și despre asta.

Noi de exemplu nu prea sărbătorim aproape niciodată. Nu neapărat sărbătorile astea. Sau sărbători în general. Pe noi mai degrabă ne găsești sărbătorind fără nici un motiv, într-o zi normală de marți spre miercuri. Nu avem nevoie decât de o sticlă de rom și niște Cola.

Noi nu prea sărbătorim la date fixe

O să sărbătorim random faptul că suntem împreună, o să dansăm sub lună pe un acoperiș de ziua mea și cel mult o să găsim motiv că-i sărbătoare ca să îmi cumpăr eu și înghețata cu numărul doi din ziua aia.

Când eram acasă Alex îmi cumpăra cel mai des flori fără absolut nici un motiv. Eu îi cumpăram lui tricouri și hanorace la fel.

Nu îmi amintesc (posibil să nu îmi amintesc eu) să fi sărbătorit aniversarea noastră în moduri foarte speciale, ieșite din comun.  Ne bucurăm oricând putem de tot ce simțim și trăim și probabil și asta contribuie la magie. Nu ne forțăm să ne cumpărăm cadouri și cadoașe stupizele. Știu și eu clar câți ursuleți de plus și inimioare am făcut cadou și primit la rândul meu. Dar tot nu mi-au folosit la nimic…

Dar facem totuși ceva. Profităm de promoțiile de Valentine’s la pizza și mâncare chinezească. Anul tecut de ziua lui Alex eram în Madrid, anul ăsta de ziua mea eram în Guatemala. De Sfântul Valentin ne nimerim în Costa Rica, de Dragobete probabil o să fim iar în Nicaragua. Acum serios, viața noastră pare un cadou cu totul deseori.

Sărbătorești Sfântul Valentin/Dragobete?

Suntem curioși voi cum faceți? Cu strictețe și se dezlănțuie iadul dacă nu vine cu flori acasă la aniversarea de 3 ani, două luni și o zi? La fel de flexibili ca noi și cu aniversările?

La noi lucrurile astea se datorează probabil și pentru că suntem mereu pe drumuri, mereu în locuri speciale. Sau mereu strângem bani ca să mai plecăm pe undeva.

Și dacă tot am început cu întrebările – pe unde plecați de ziua îndrăgostiților? Oricare dintre ele.

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

4 comments