• Menu
  • Menu

Vlog de călătorie Rio San Juan – leneși în sălbăticie

Asta a fost una dintre cele mai simpatice aventuri din ultima vreme. Ne-am trezit spontan într-o dimineață și am plecat alături de Lucian și Jannot spre Rio San Juan. Nu ne era clar nici nouă ce urma să găsim acolo. Citisem că mari pirați fuseseră pe aici. Că e râul care l-a fascinat pe Mark Twain și că avem șanse să vedem maimuțe și leneși la ei acasă.

Wooohooo, misiune îndeplinită, ba chiar mai mult. A fost un weekend grozav, cu rom Flor de Cana (voi nu cred că vedeți prea mult în vlog). Știți, ce se întâmplă pe Rio San Juan, rămâne acolo (și pe Youtube, Facebook și Instagram).

Vlog de călătorie Rio San Juan

Treaba e că am văzut tucan, maimuțe, leneși (chair doi) și tot felul de alte păsări și animale. Vezi câteva în vlog și de îndată ce terminăm de editat pozele o să vă povestim despre zona asta din Nicaragua până la capăt. Și vă recomand să vizitați, merită 100%.

Ne-am dat cu caiacul pe lac și a fost o altă experiență pentru mine și Alex. Ne-am mai dat cu caiacul prin Asia și ne-am descurcat. Ei bine, de data asta nu a mai fost așa ușor.

Mă rog, nu te mai țin eu cu vorba. Hai să vezi cum am ajuns acolo și cum arăta. Click și enjoy!

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

1 comment