• Menu
  • Menu

Revenim în România și un pont – ofertă Air Canada

Știați deja că din primăvară/vară vrem să revenim în România. Acum e și oficial pentru că am cumpărat biletele. Așadar în ultimele două săptămâni am tot urmărit zi de zi zboruri și rute. Asta apropo și de cum să găsești bilete de avion ieftine. Răbdarea e foarte importantă în proces.

Vă spun de acum, de la început și pontul. Air Canada are până pe 8 martie o ofertă foarte bună. Noi zburăm din Costa Rica spre Frankfurt, cu o singură oprire în Toronto, cu 300 de dolari one way. Adică vreo 250 de euro.

De ce am vânat atât de mult zborurile spre casă?

Am început cercetarea acum vreo lună. Cum și de pe unde am putea zbura noi din America Centrală spre Europa. În mod ideal drumul nostru s-ar fi oprit în Portugalia, mai stăteam puțin pe acolo apoi România.

Nu a fost să fie. Pentru că mare parte din zborurile foarte ieftine trec prin SUA. Iar noi nu avem viză și avem dubii că o să o primim. Și pentru că restul combinațiilor pe care le găseam aveau o durată a călătoriei de 36-40 de ore. Ohoohooo, mult prea mult.

Dar a apărut această ofertă Air Canada, am stat să rumegăm la opțiune aproape o zi, până la urmă ieri pe seară am și cumpărat biletele, ne-am luat și autorizația de călătorie electronică. Partea cea mai bună este că timpul total de călătorie este de 16 ore. Cu o pauză de o oră și puțin între două zboruri. Mesele sunt incluse, bagaj de mână, dar și de cală (nu e cazul). Chiar este chilipir.

Dacă ești în căutare de bilete ieftine de avion găsești aici un articol despe cum le găsim noi.

Pont – ofertă Air Canada

Recunosc, sunt super curioasă să zbor cu această companie. Chiar m-am bucurat super mult când am văzut că ar putea să fie cea mai bună variantă.

Cât ne-am plimbat prin Americi am întâlnit destul de mulți canadieni și vă spun că încep să mă fascineze. Și să mă facă să îmi doresc să vizitez Canada.

Partea bună la oferta Air Canada – este worldwide. Deci poți zbura și combina oricare dintre rutele lor.

Când ne întoarcem?

Mai avem o lună jumătate prin America Centrală. Dacă la plecare spuneam că sunt foarte entuziasmată să văd lame, uite că nu s-a întâmplat. Mă bucur totuși că am văzut și leneși. Lăsăm lamele pentru toamna următoare când revenim în America de Sud. Sau ăsta e planul momentan.

La finalul lui aprilie o să aterizăm în București, chiar pe 30 aprilie. Ne vedem de 1 mai în Vamă? 🙂

Ce o să facem în România? Nu avem un program stabilit, avem însă câteva idei de excursii atât pe la noi, dar și pe la vecini.

Bucuroși să revenim? Ca împăratul, un ochi plânge, altul râde. Bine, mai mult râde.

Ne vedem curând! Poate ne strângem să aniversăm 6 ani de blog și călătorii lipa lipa.

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

1 comment