• Menu
  • Menu

Vlog de călătorie – parcul național Cahuita, Costa Rica

Ești curios cum arată un parc național în Costa Rica? Dă play videoului de mai jos ca să te bucuri cu noi de soare, animale în sălbăticie, peisaje de vis.

Acum înțelegem de ce așa mare agitația cu privire la Costa Rica. Este o țară cu adevărat frumoasă, cu multă natură și foarte multe parcuri naționale. Dacă ceva e clar e faptul că țara asta chiar își prețuiește animalele.

Plajele din Cahuita sunt probabil cele mai sălbatice văzute de noi până acum. Cele mai puțin amenajate, cu multă vegetație crescând pe margine, copaci înalți ce îți țin umbră și evidenti mulți crabi pe plajă.

Parcul Național Cahuita

Noi ne gândeam că nu vom sta mai mult de câteva zile în Costa Rica. Părea că nu o să ne descurcăm deloc din punct de vedere financiar. Dar zona spre care ne-am orientat este genul de loc pentru buzunarele oricui. Aproape. Noi de când suntem aici cheltuim cam 36 de euro amândoi pe zi. Cazarea costa 18, acum am mai negociat puțin, cred că dăm 15 sau 16.

Diferența de bani se duce pe mâncare – am tot gătit de când suntem aici și intrările în parcul național (2 dolari de persoană).

În Costa Rica majoritatea parcurilor naționale au costuri incredibil de mari. 50 de euro, sau chiar mai mult. Asta pentru că în multe ești obligat să mergi cu tur.

Mă rog, nu vă mai țin acum de vorbă. Uite vlogul. Și dacă îți place nu uita să ne dai subscribe, like și eventual share!

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

4 comments