• Menu
  • Menu

Vlog de călătorie din Mexic spre Guatemala și lacul Atitlan, Panajachel

Uite, mie ăsta mi se pare un vlog de călătorie fain. În primul rând pentru că mă vedeți pe mine leșinată și obosită de mersul cu mașina și lipsa de cafea. Mai apoi pentru că vedeți și cum căutăm cazare undeva în Guatemala, prin curțile oamenilor din Panajachel, o experiență extrem de autentică. Și o plimbare prin tot orășelul, pe lângă oamenii care te salută sau încearcă să îți vândă covoare.

Ah și uite că am uitat de trecerea graniței din Mexic spre Guatemala. A fost așa de specială încât scrisesem despre ea aici, acum video-ul ăsta o completează perfect.

Cam așa arată uneori o zi din viața noastră

Cu autobuze, căutat de cazare, apoi cu observat și vizitat. Așa cum v-am tot spus, în Guatemala mare parte din populație este maya. Se îmbracă în port popular, respectă tradițiile. Își poartă copiii la piept, apoi îi lasă liberi să bată mingea pe străzi, să spele pantofi sau să vândă suveniruri ca să facă bani.

În vlog, de la 4:15 vă luăm cu noi de la noi de la cazare, trecând pe lângă mulți copii, chicken buses, femei cu coșuri pe cap și vă ducem până la Lacul Atitlan să privim la vulcan și la câteva apusuri de soare.

Dacă vrei să vezi cum e în Guatemala, uite aici ai ocazia până să ajungi să o vizitezi.

Așteptăm laudele, dar și roșiile și le primim cu brațele deschise. Ne poți da subscribe pe Youtube aici, pe Instagram ne găsești aici. Dacă ți-a plăcut nu uita să îi dai un share.

Mulțumim!

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.