• Menu
  • Menu

Uuuuuups! Ne pare rău.

M-am grăbit ca fata mare la măritat. Ca de obicei, m-am avântat că sunt Superman și pot eu. Chiar dacă de fiecare dată reușesc să stric lucruri când îmi bag nasul prea mult în partea tehnică. Entuziasmul la mine este mult mai mare decât priceperea.

Avem o temă nouă super drăguță și ordonată și aliniată. Ce să mai, mie îmi e drag să răsfoiesc blogul în versiunea demo în care m-am mai jucat zilele astea. Vă las și vouă un mic preview mai jos.

Aseară am vrut să urgentez și m-am gândit că nu are ce să se întâmple dacă meșteresc direct pe live. NUUUUUUUU! Am dat două clickuri și un set up wirzard, moment în care tema a importat câteva articole de demo ca fiind noi. Asta înseamnă că toată lumea a primit mail cu ele. Să știți că îmi pare foarte foarte rău. (Înițial am scris „ne pare”, apoi am realizat că Alex stătea cuminte la laptopul lui. 🙂 )

Între timp am hotărât că e mai bine să nu mă mai grăbesc așa.

Am dat un restore și urmează, în viitorul apropiat, să punem live. Cu mult entuziasm, dar mai multă grijă. Eu pot să promit că o să încerc să îmi bag degetele cât mai puțin și să îi las pe experți să se ocupe.

Chiar… îmi pare rău. Nu am ce altceva să fac. Alex râde de mine pentru că mereu dau clickuri aiurea. Nu știu voi cum sunteți. Genul care așteaptă răbdător până dă clickul potrivit? Sau ca mine? Dați click click click sperând să meargă mai repede?

poză cover By Aysezgicmeli/Shutterstock

 

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

9 comments