• Menu
  • Menu

Blogul are haine noi! Yeeeeeey

Tadaaaaa. Așa cum ai observat deja dacă ai mai fost pe aici, blogul are haine noi și mult avânt! Cum e? Cum vi se pare? Ce probleme întâmpinați? Zilele astea testăm, facem liste, le verificăm de două ori :). La mine a venit Crăciunul. Mulțumim Mihai pentru ajutor.

Sigur vi se întâmplă și vouă să lucrați la ceva și să începeți să aveți denumiri dubioase gen final, final 3, final final 5. Așa și cu noua temă. Putea să fie foarte simplu și rapid. În schimb a fost un proces pe care l-am lungit prea mult.

O să mai avem de bibilit. În scurt timp vrem să adăugăm și o hartă cu destinațiile despre care am scris. Ca să fie totul MUUULT mai ușor pentru toată lumea. Dar pentru asta ar trebui să luam la rând cam… TOT. Aproape 1500 de articole.

Super mulțumiri

Știți, uneori îmi vine să mă las de blog și să mă duc „off the grid”, ca să nu scriu la țară, să cresc roșii. De fiecare dată când am câte un moment de genul de artist neînțeles mi se întâmplă fie să lase cineva comentariu să mulțumească, sau ne mai întreabă cineva ceva și am și un răspuns util de dat și simt că am făcut și eu puțin bine. În momentele alea îmi amintesc totuși de ce îmi place așa mult. Chiar dacă uneori e frustrant din multe motive. Chiar dacă nu mereu scriu bine. Sau nu sunt destul de mulțumită de munca mea. Uneori se întâmplă să simt că parcă orbecăi. Pentru că treaba asta de blogger nu a venit cu un manual de utilizare.

Ei și pentru asta vă mulțumesc. Pentru că știu că aici s-au strâns o grămadă de oameni foarte mișto. Mulți de aproape șase (wow, șaaaseee) ani de zile. Și ați avut mereu răbdare cu toate bugurile și layouturile dubioase, sau erori. Și știu că o să mai aveți. Că așa e în relațiile astea lungi. Ne învățăm și ne tolerăm hibele.

Și în viitor?

În viitor mi-am promis că o să încep să aduc tot mai mult conținut util în viața voastră. Păstrând nuanțele finele și colorând în continuare în afara liniilor, în cel mai pur stil Lipa-Lipa. 🙂 Aducând și poveștile oamenilor pe care îi întâlnim, frustrări din viața de călător și tot pachetul de până acum.

Așa cum am făcut și din Asia și America Centrală, de exemplu. Vloguri și ghiduri de călătorie, de la cum se plantează cafeaua și până la mâncarea din Mexic.

Partea mai nasoală este că mare parte din ce înseamnă Europa nu e conținut așa valoros. I know, ok?! 🙂 Intenționăm să-l refacem. Trebuie să vizităm iar mare parte din Europa pentru conținut util. First world problems.

M-am gândit să mă apuc să rescriu la articole, posibil să se întâmple și asta. Problema e că au trecut câțiva ani de când am fost în Cappadocia de exemplu, sau de când Alex a fost în SUA. Vă puteți aștepta însă și la asta.

Până una alta să aveți o zi de vineri MI NU NA TĂ! Și sperăm că vă place noua temă! Dacă întâmpinați probleme, erori, aveți idei utile, le așteptăm în comentarii, pe Facebook, Instagram, Youtube, Twitter sau prorumbei călători.

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

10 comments

https://www.googletagmanager.com/gtag/js?id=G-EYVJ26KTP3