• Menu
  • Menu

Cum economisim în vacanță? Primește bani înapoi atunci când călătorești (P)

Te plimbi destul de mult și nu ai spune nu să poți să economisești în timpul ăsta? Azi îți povestim despre o platformă de cashback unde primești bani înapoi pe măsură ce îți rezervi vacanțele.

Știți deja, ne plac promoțiile, încercăm să economisim atunci când călătorim și vă ținem la curent cu cele mai bune oferte și modalități de economisire.

Eu văd platforma asta ca borcanul cu mărunt pe care l-am botezat “dark days” și unde adunăm tot măruntul de care ne împedicăm prin casă. Și lei, dar și euro, dolari sau altele. Știți cum aproape din fiecare vacanță îți mai rămân echivalentul a măcar 5 lei în moneda locală?

Borcanul cu mărunt m-a învățat pe mine să îmi iau mereu restul de la magazin. Apoi să mă bucur de cât de mult înseamnă în realitate toate economiile mici. Foarte de folos pentru momentele în care crezi că nu ai tips pentru băiatul cu pizza, când nu vrei să mergi până la bancomat și nu merge POS-ul la magazin, sau pur și simplu atunci când ți-au întârziat clienții plata facturilor.

Cam așa este și Bonusway. Ei primesc un comision de la magazinele online prezente în platformă și împart acest comision și cu tine, utilizatorul final. Cool, nu?

Pe piața din România sunt încă din 2017, cel mai mare website de cashback, iar utilizatorii lor sunt destul de fericiți.

Pentru Booking de exemplu nu e suficient doar să faceți rezervare, trebuie să o și utilizați și plătiți. De la această dată mai aveți de așteptat vreo două luni până se aprobă comisionul și este probabil printre cele mai mari durate de așteptare din platfornă. În cazul Booking ai un comision de 4% din valoarea totală a rezervării.

Cum funcționează Bonusway?

Bonusway este un fel de mall online, dacă vrei să îi spui așa, unde găsești o grămadă de furnizori de servicii și magazine online. Și au în plan să se dezvolte tot mai mult!
Evident, categoria Călătorii este una dintre cele mai accesate. Și pentru că alegi să cumperi prin acest canal, primești la schimb bani înapoi.

Să spunem că faci ca noi, pleci trei săptămâni prin Cipru, trebuie să rezervi cazare, vrei să închiriezi și mașină. Poți face lucrurile astea prin platforma Bonusway iar pentru fiecare tranzacție efectuată primești și tu comision. Prețurile sunt exact la fel ca atunci când rezervi direct de pe Booking, de exemplu.

În Cipru am plătit în medie 30 de euro pe noapte amândoi pentru cazare. Asta înseamnă în total 630 de euro. 4% înseamnă aproximativ 25 de euro. Știu că nu sună ca o sumă foarte mare, dar e bine să gândiți pe termen lung și pentru majoritatea serviciilor pe care le folosiți atunci când călătoriți, sau mai ales dacă voi sunteți șeful de trib din gașcă și faceți rezervări pentru tot grupul. 😉

Și e foarte simplu. Pentru a te înregistra trebuie să parcurgi trei pași:

  1. Intră pe Bonusway și înregistrează-te cu adresa de email sau FB.
  2. Alege magazinul dorit din lista de magazine.
  3. Plasează comanda în magazinul dorit. La final, vei primi bonus în contul Bonusway.

Spor la cashback. 😉

Sunt 18 magazine în total în categoria călătorii pe Bonusway.

Booking, Hotels Combined, Airbnb, Kiwi, Lufthansa, Qatar, Rental Cars sau Oxigen Tours sunt printre ele. Le găsești pe toate aici, dar ai și magazine cu electronice, modă, frumusețe și sănătate și altele.

Durează aproximativ două minute să îți faci cont, apoi pe măsură ce rezervi, plătești și se aprobă bonusul, primești bani înapoi ca mai apoi să poți să călătorești mai mult, mai ieftin, sau să te bucuri în tihnă și cu zero remușcări de o cafea delicioasă fix în cea mai turistică zonă.

Bonusway, Booking și clienții genius

Pentru că a întrebat cineva și pe Facebook și mi se pare util de știut. Vă puteți loga folosind Bonusway în contul de Booking și să păstrați astfel și reducerile pe care le primiți în cazul în care sunteți client genius.

Bonus și de la noi 😉

Înregistrează-te acum pe Bonusway și îți oferim și noi 10 lei bonus la primele cumpărături.

Spor la călătorit!

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5 comments