• Menu
  • Menu

Mici secrete din bagaj care să te ajute pas cu pas (P)

Îmi place la nebunie să descopăr, apoi să vă împărtășesc și vouă mici secrete ale bagajului. De la ce am pus în bagaj efectiv, cum să împachetezi totul eficient sau politicile pentru bagajul de mână ale diverselor companii aeriene.

Prefer să călătoresc fără bagaj de cală. Acolo unde politica mi-o permite, pentru că puține companii îți dau voie cu două bagaje de mână.

Simona și cosmeticele

Oricât de mic e bagajul, strecor mereu și fond de ten sau rimel + demachiant, dar rareori le și folosesc. Încerc să nu îmi uit uleiul pentru păr și corp, de multe ori este un simplu ulei de cocos.

Iar pentru picioarele mele care obosesc repede am un secret care până recent mă ajuta doar în drumurile lungi cu mașina.

Atunci când stau mult în mașină, când merg mult pe jos și, mai ales, când zburăm prea multe ore cu avionul, picioarele mele devin grele, se umflă. Iar pielea îmi este mereu uscată când sunt în diferite orașe.

Secretul se numește Cedraflon, crema pentru picioare obosite, în special pentru gambe. Eu am descoperit că pe mine mă ajută și pentru hidratare.

Îmi amintesc și acum drumurile parcă nesfârșite uneori cu autobuzele sau trenurile prin Asia sau din America Centrală.

Nu îmi place niciodată să stau cu picioarele în jos, prefer să stau mereu turcește. Sau dacă nu stă nimeni în fața mea, ridicate pe scaunul din față. Doar că locul nu îmi permite mereu să o fac. De exemplu, doar din El Salvador până în Nicaragua am făcut aproximativ 12 ore cu un microbuz. Bietele picioarele mele!

Lansată anul trecut pe piața din România, până de curând găseam crema Cedrafon doar în varianta de 150 de ml.

Cedraflon și bagajul de mână

Recent a fost lansată și crema Cedraflon de 75 de ml, perfectă pentru geanta cosmetică din bagajul de mână și aliatul tău pentru zilele de explorare. Pas cu pas o să zâmbești mai mult, în loc să simți disconfort.

Cred că mulți dintre cei care citesc acest blog preferă să exploreze pe jos orașele. Cum să simți altfel cel mai bine un loc dacă nu mergând, descoperind, rătăcind și parcurgând zeci de kilometri la picior în fiecare escapadă?!

Mie mi s-a întâmplat de multe ori în trecut, ca la finalul unei zile, să descopăr că dacă dau jos încălțările nu o să le mai pot pune înapoi, ba chiar și în timpul zborurilor mă lovesc de această problemă.

Pentru că acum Cedraflon se găsește și în varianta prietenoasă cu zborurile am adăugat secretul și în articolul despre cum să faci zborurile lungi mai confortabile.

Un pas, un zâmbet

Vara mai ales, este produsul ideal de luat în bagaj. Ce îmi place mie cel mai mult la această cremă este senzația de ușurare a picioarelor de după senzația de răcorire. Pe lângă mirosul ei. Toate se datorează extractului de lămâie de Corsica.

Fie că te aventurezi prin văile din Cappadocia sau iei la picior vreun orășel din Albania, atâta timp cât ai avut grijă să pui în bagaj încălțările potrivite și crema asta, nu ai de ce să îți mai faci griji.

Nu spun că voi, băieți, aveți nevoie de picioare mai ușoare. Doar vă spun că este o cremă unisex pe care puteți să o folosiți și voi.  O să aveți mai mult avânt să cărați bagajele și ziua următoare. 😉

Noi plecăm curând într-o nouă aventură și mă bucur să o pot pune de data asta în bagajul de mână. Fiind dermatocosmetic, îl găsești în farmacii, găsești pe site-ul Cedraflon detalii cu privire la asta și îl puteți comanda și online.

Ce altceva poți face pentru a evita senzația de picioare obosite?

  1. Eu evit să port îmbrăcăminte prea mulată.
  2. Sunt atentă cu privire la încălțările pe care le iau cu mine în călătorii.
  3. În avion mă mai ridic din când în când ca să pun sângele în mișcare.
  4. În general, nu îmi place să stau prea mult cu picioarele în jos și încerc să le țin puțin mai sus decât trunchiul.

Tu ce sfaturi mai ai?

Distracție plăcută în următoarea vacanță, zâmbind pas după pas.
Spor la călătorit!

 

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

11 comments