• Menu
  • Menu

Cum poți să primești și tu bonus de drăguțenie? :) (P)

Update – au trecut două luni de la acest articol și m-am gândit să vă arăt cât de simplu este să economisești bani. În două luni am adunat încă aproape 100 de lei economisiți din două clickuri!

Prima dată când a primit ceva bonus, și era și ea în preajmă, i-a spus că vânzătoarea i-a mai dat o înghețată bonus de drăguțenie. Ea a râs cu gura până la urechi și a așa i-a rămas numele. Uneori câte un dulce preferat se transformă în bonus de drăguțenie, dar bonusul ăsta e așa de special că poate lua orice formă.

Am spălat eu vasele azi, bonus de drăguțenie pentru că știu că ție nu îți place. Sau te scarpin cinci minute pe spate, bonus de drăguțenie, pentru că știu cât de mult îți place.

Sunteți de acord oare că de cele mai multe ori lucrurile cele mai mici ne aduc fericirea cea mai mare? Ca zâmbetul meu de pe față acum, când mi-am amintit că mai e o înghețată în congelator. Ce fericire!

Cam așa m-am simțit și când m-am logat recent în platforma Bonusway și am constatat că, depunând zero efort, am strâns acolo peste 100 de lei din patru tranzacții. Măi să fie, dar nu e rău absolut deloc mi-am zis iar ziua următoare chiar mi-am făcut cu ochiul în oglindă. 😉 Ca șnurul care își spune în oglindă: ce șiret sunt.

Și tot atunci am realizat că aș putea să fiu chiar și mai sârguincioasă. Fiind pe grabă, de mult ori când am rezervat, am omis să trec prin Bonusway destul de multe zile de cazare plătite prin Booking.

Mă rog, noi suntem mai speciali uneori și nu rezervăm mereu online. Mergem să vedem atunci când situația o permite.

În Azore de exemplu nu am mai schimbat cazarea și am extins direct, așadar am primit bonus doar pentru primele două nopți. Una peste alta târgul a fost bun oricum pentru că proprietarii ne-au mutat într-o cameră foarte faină cu baie privată și au păstrat prețul camerei fără baie privată rezervată de noi în primele două nopți. Win some, lose some.

Bonusway și călătoriile

Sunt conștientă că atunci când este vorba de concediu, puțini merg să vadă la fața locului. Așadar, înainte de orice rezervare

  • pe Booking
  • Agoda
  • Hotels Combined
  • înainte să vă luați bilete de avion
  • să închiriați mașină
  • să vă luați bilete de autobuz sau tren

verificați lista magazinelor din secțiunea de călătoriiLa fiecare achiziție primești bani înapoi, în funcție de comisionul pe care îl are fiecare magazin. Limita de retragere a bonusurilor în contul bancar este de 50 de lei.

Cu atât mai mult dacă mergeți în gașcă mare și tu ești cel care se ocupă de rezervări. Păi, tu nu meriți un bonus de drăguțenie și organizare? Poți chiar să faci cinste într-o seară cu bere și să îți surprinzi plăcut prietenii. Că așa e cu bonusurile astea, se înmulțesc mereu, nu se împart.

Ai de ales dintre sute de magazine. Atâta timp cât faci cumpărături online, nu trebuie decât să îți instalezi aplicația (Google Play sau App Store) și înainte de fiecare cumpărătură/rezervare online să pornești din Bonusway.

Dacă sunteți ceva mai dedicați, puteți să vă implicați activ mult mai mult. Să recomandați prietenilor de exemplu, să profitați de ofertele speciale și de ofertele de bonus mărit.

Până la urmă, dacă bonusurile de drăguțenie nu sunt ceașca ta de ceai, poți să te bucuri măcar de un bonus cinstit. E ca și cum te plătește cineva pentru a cumpăra. Parcă nici nu îți mai pare așa rău că ai făcut achiziția. 🙂 Încearcă Bonusway și primești 10 lei la prima cumpărătură.

Spor la achiziții inspirate.

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

8 comments