• Menu
  • Menu

Tu îți alegi destinațiile în funcție de cât de „fancy” sună?

Săptămânile trecute, la un articol pe Facebook despre Albania, cineva mi-a spus că normal că nu merg prea mulți români acolo. Pentru că nu sună așa fancy ca Dubai sau altele.

Iar ideea asta m-a făcut să mă opresc puțin în loc și să pun o notiță în agendă pentru a scrie pe blog.

Toată lumea vrea să meargă, în august când are liber, în Paris, Veneția, Roma și destinațiile astea cu care avem fantezii de mici.

Și într-un fel înțeleg și ideea asta: păi mă duc eu în Albania, când nu am văzut nici Londra? Dar în alt fel e păcat să ratezi frumuseți și experiențe, doar pentru că nu sună atât de popular ca altele.

Cu mare regret probabil o să vă spun că pe noi Dubai ne-a dezamăgit, categoric nu este un pom lăudat. Sau nu pentru noi. Prea multe betoane, prea multă căldură și șantiere peste tot. A trecut atât de subtil vizita noastră în Dubai încât momentan i-am dedicat zero articole pe blog. 🙂

Nici din Paris nu am plecat leșinată de plăcere, cu toate că m-aș întoarce. Azi am cunoștințele cât să îl pot savura fără să mă înghesui la cozi infinite. Și dacă m-ai pune să aleg între Paris și nu știu ce colț din Albania sau Nicaragua, cele din urmă ar putea să câștige detașat.

Dar chiar sunt curioasă să aflu voi cum vă alegeți destinațiile și dacă renumele are importanță. Altfel spus, cât de importantă e reputația destinației înainte de a o alege?

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

9 comments