• Menu
  • Menu

Motive pentru care folosim și ne-am îndrăgostit de Revolut

Orice călător de cursă lungă are nevoie de prieteni pe care să se poată baza. În afară de prietenii de acasă, care uneori ne ajută mai mult decât puteam spera. De exemplu ne rezervă ei zboruri când noi rămânem fără carduri. 

Vă mai amintiți pățania din Nicaragua? Atunci printre lucrurile ce îmi reveneau obsesiv în minte era și: de ce nu folosim încă Revolut?! De atunci a trecut însă suficient timp iar azi suntem foarte buni prieteni. 

Motivele pentru care ne-am atașat de aplicația asta sunt multe și lesne de înțeles.

E super ușor să îți deschizi un cont

Durează câteva minute direct din aplicație, cheltui bani oriunde în lume și ai un schimb valutar foarte bun, nu ai comisioane ascunse și poți retrage bani gratuit de la bancomat în limitele unor sume în funcție de planul pe care îl alegi. Poți deschide cont curent în lei și/sau în alte 29 de monede.

Costurile sunt zero pentru Revolut Standard.

Premium sau Metal costă 24.99, respectiv 54.99 lei pe lună și au mai multe avantaje, inclusiv 0,1% bani înapoi în Europa și 1% în afara Europei pentru toate plățile cu cardul, asigurare gratuită de călătorie, serviciu concierge sau acces gratuit în lounge-urile a peste 1000 de aeroporturi din toată lumea. Găsești detaliile la ei pe site.

Poți să îți comanzi și tu un card gratuit Revolut, accesând linkul nostru de invitație.

Banii tăi sunt întotdeauna în siguranță cu Revolut

Nu plecăm nicărieri în călătorii fără el. Și chiar dacă se întâmplă, așa cum a pățit Alex recent, să rămânem fără un card, nu e nici o problemă pentru că avem control mereu asupra cardurilor noastre. 

Să vedeți. Eram acum câteva luni prin Polonia, Alex responsabil cu găsitul cafelei și retragerea banilor până mă pregăteam eu. Pentru că l-a avut în buzunar cardul lui Alex era ușor îndoit. Bancomatului nu i-a plăcut acest lucru, Alex nu a sesizat din prima că putea scoate bani și contactless (putea doar sa apropie cardul pentru citire apoi sa introduca pin, fara sa fie necesara introducerea cardului), bancomatul a mâncat cardul. V-am zis că era înainte de cafea, da? 

Am așteptat o vreme să îl recupereze, dar cardul a devenit disponibil (să mergem noi după el la bancă) tocmai când noi deja ne pregăteam să plecăm spre aeroport. 

În tot acest timp Alex oricum a dat imediat freeze card în aplicație (adică l-a blocat) iar în eventualitatea în care îl recupera putea să aleagă să îl deblocheze oricând.

Așadar partea foarte bună cu Revolut este că poți să blochezi cardul, fără a fi nevoie să te deplasezi într-o sucursală sau să telefonezi undeva, poți să activezi și să dezactivezi plățile contactless, online, swipe sau retragerile de numerar direct din aplicație și nu ai nevoie decât de un card pentru toate conturile tale. Așa cum poți și să ai mai multe carduri conectate la aceleași conturi simultan. ☺

E la fel de ușor să transferi bani prietenilor

Îi găsești în aplicație folosind numărul lor de telefon, iar în cazul în care ai să le transferi bani rezolvi totul din trei clickuri. La fel de ușor e să împarti nota de plată de la restaurant.

Economisești cu Revolut

Iar în trecut am dedicat un articol întreg acestui subiect. Plătind cu Revolut poți alege să economisești utilizând funcționalitatea Vaults, adică direcționezi în pușculițe digitale banii rămași în urma rotunjirii unor tranzacții efectuate cu cardul. Adaugi astfel bani la pușculiță zi de zi. Câte un leu, câte doi, în timp se adună sute de lei. 

Așa cum v-am mai povestit și altă dată, e cel mai simplu să economisești atunci când ai idee exact pe ce se duc banii. Revolut îț oferă date și statistici cu privire la categoriile de cumpărături. Călătorii, alimente, cazare etc, dar și țara în care ai făcut aceste tranzacții.

Ești în control mereu și îți poți seta bugete adecvate stilului tău de viață. 

Îți poți face asigurare din aplicație

Din două click-uri îți poți face asigurare de sănătate sau pentru telefon sau poți alege varianta Metal la care le ai incluse.

Avantajele Revolut Metal

Mă atrag avantajele acestui produs și mă gândesc să îl achiziționez. Mai ales pentru că astfel scap de alte costuri ca asigurările de călătorie, asigurările pentru bagaje sau zboruri întârziate, retrageri de numerar gratuite mai mari, dar și acces gratuit în longeuri, concierge, la care se adaugă bineînțeles un card metalic, cu un design unic. Mai ales pentru că ne gândim ca această iarnă să o petrecem în afara Europei. 😉 

Limitele de retragere gratuite sunt: 

  • 800 de lei pentru cardul Standard
  • 1600 de lei pentru Premium
  • 2400 de lei pentru Metal.

Nici nu mai știu lista de țări în care am folosit Revolut. Practic plătim cu el absolut peste tot unde călătorim și putem să plătim cu cardul, ne cumpărăm biletele de avion și cazările, produsele electronice pe care le plătim sau comandăm din străinătate. Prietenia noastră a escaladat rapid iar azi chiar este unul dintre prietenii pe care ne bazăm în călătorii. 

Poți să îl încerci și tu, accesând linkul nostru de invitație. E gratuit și o să te atașezi de el destul de rapid.

Spor la călătorit!

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

6 comments