• Menu
  • Menu

Așa NU: upgrade la clasa business

Un băiat celebru de pe internet, cu mult tupeu și foame de vizualizări, (cum sunt cam prea mulți în zilele noastre, nu știu vouă cum vi se pare) s-a gândit cum să facă să primească un upgrade pe zbor. Și-a băgat piciorul într-un fel de gips modern, apoi a cerut echipajului un alt loc pentru că piciorul lui rupt nu încape.

A și primit locul, apoi la plecare nu s-a obosit nici măcar să mimeze că are piciorul rupt. Așa cum pretindea. Mă bucur că una dintre însoțitoarele de bord i-a spus „sper să fie mai bine piciorul tău”, evident ironic, pentru că nu mai avea gipsul pus.

Ce mizerie! Vă dați seama că nu e singurul. Vă dați seama că cei care au probleme medicale nu o să aibă șansa unui upgrade data viitoare.

Deci voi să nu faceți asa! Vă rugăăăăăăăm!

Știu că îi fac băiatului vizualizări postând asta și în general când dau peste un subiect de genul evit să îl fac și mai popular, cred că indiferența e cea mai bună armă. Din când în când însă cred că trebuie să mai arătăm și cu degetul și să spunem – așa NU! 

Spor la călătorit și nu uita să te abonezi la newsletterul blogului pentru a nu rata tot felul de oferte și prețuri ieftine spre destinații uimitoare. Ne vedem și pe Instagram și Youtube.

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.