• Menu
  • Menu

Povestea filmulețului de înscriere în Cancun Experience Officer Search

Văd că toată lumea e încă în această euforie dată de înscrierea noastră în competiție. Cred că ăsta e un vis nu doar pentru noi, ci și pentru voi. Să ne vedeți pe noi, pas cu pas, depășind etape.

Așadar să vă povestim cu cât elan am plecat la drum cu filmulețul și cum am realizat că trebuie să facem altul! Zic să facem? Să facă Alex, eu doar mi-am dat cu părerea. Părerea mea a fost că e cel mai frumos filmuleț făcut până acum de el. Că e foarte talentat. Face asta de destul de puțin timp și a învățat multe.

Bucata în care îl laud pe Alex și vă explic ce-am învățat și eu de la el despre video

Mie îmi povestește cum uneori a potrivit cuvinte din video cu imagini. Ca să pice bine. Cum încearcă și taie doar pe beat. Cum învață în timpul ăsta despre „cum se face un video frumos”. Cum e mult de muncă, de bibilit și de învățat. Chit doar că programele de editare video sunt destul de complicate.

Cum e vorba și despre frameuri. Cum trebuie să filmezi cumva, dacă vrei să faci ceva. Nu merge să faci hyperlapse chiar oricum. Adică e multă muncă într-un video. Și sunt necesare cunoștințe diverse.

Eu nu m-aș pricepe și n-aș avea răbdare neam să învăt lucrurile astea. Să bibilesc atât la ele. Să aud o secvență iar și iar și iar, obsesiv, până când o potrivesc perfect.

Din fericire Alex are răbdare! Și sunt foarte mândră de cât de multe a învățat și cât s-a dezvoltat pe partea asta. Sper că ai văzut video-ul de înscriere. Dacă nu, poți să îl vezi aici.

Dacă ai sfaturi, le așteptăm! 

Cum a trebuit să schimbăm  video

Alex aproape terminase de montat video, eu scrisesem articolul prin care vă anunțam că ne înscriem. Și cum stăteam eu așa, am început să citesc iar site-ul CEO Cancun. Condițiile de înscriere și restul detaliilor.

Și descopăr acolo că nu putem doar să ne înscriem noi așa, cu un video frumos, ci trebuie să avem drepturile pentru tot conținutul. Dap, inclusiv muzica. La naiba. Folosisem un minut dintr-o melodie de la Coldplay. (nici nu avem gusturi proaste)

Ce naiba facem? Dacă schimbăm melodia înseamnă că Alex trebuie să facă un alt video cu totul.

Pentru mine a fost logic. Dăm mail și întrebăm despre drepturile de autor și cât ne costă să folosim un minut de Coldplay pentru această competiție. Nebunie, nu-i așa?

Dream big!

Da, nebunie, dar nu strică să visezi. Măcar să mă interesez cât costă. Dacă tot am ajuns până în acest punct, nu m-a costat nimic să dau un mail către cei care se ocupă de asta.

Mi-au răspuns destul de rapid și mi-au trimis un formular de completat. Din detaliile de la ei de pe site am înțeles că ar putea să dureze și două săptămâni.

Între timp Alex a găsit melodia actuală, a verificat și cu cei de la Cancun CEO că este ok să o folosim și începuse deja să modifice clipul. A scos bucăți, a pus altele, mă rog. Ați văzut rezultatul.

Oricum, intenționez să duc la capăt procesul de a afla cât ne-ar fi costat minutul ăla de Coldplay. Vă anunț și pe voi!

Pot spera că poate nu foarte mult, dar na, descoperim. Poate folosim minutul ăsta pentru videoul cu numărul 2.

Mulțumiri

Vă mulțumim iar tuturor pentru ajutor și susținere, pentru share, și mai ales pentru voturi. 

E uimitor cum mulți dintre voi revin zilnic să amintească despre vot în postări pe Facebook și dând share. Promitem că o vreme revenim la programul normal de postări. Și revenim cu poze și povești din Mexic.

O să vă anuntăm dacă descoperim că scădem în clasament, sau ceva. Apoi pe parcurs o să vă tot anunțăm când mai e câte o rundă fulger de votat!

Dacă ai ajuns mai târziu pe blog găsești aici toată arhiva din Mexic și pe Youtube videourile și vlogurile de călătorie.

Travel & love, love to travel! 

Mulțumim!

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

2 comments