• Menu
  • Menu

Votează-ne în competiția Cancun Experience Officer Search!

Trebuie, trebuie, trebuie să ne ajuți! Pentru că iar avem nevoie de ABSOLUT TOT ajutorul vostru! Cum? Dând share acestui articol ca să ajungă la cât mai multe persoane și votând. Ne-am înscris la competiția Cancun Experience Officcer Search și vrem să fim primii români care se califică în etapa următoare!

De data asta nu ne-am mulțumit doar să citim articole cu titlul „job-ul ăsta te plătește bine să călătorești prin lume”! De data asta am aplicat pentru job!

Competiția Cancun Experience Officer Search

Nu o să fie ușor! Concurența e mare. Tot urmăresc de ceva vreme cele mai votate videouri și nu îmi vine să cred. Cel mai votat are deja peste 12,000 de voturi! Și este cu un tip pe un râu, într-o barcă, fără sonor.

Daar sunt peste 18 milioane de Români, din care 72% au acces la internet! Am încredere că o să ne ajutați. Nu te costă nimic. Dacă îți place videoul nostru de înscriere, trebuie doar să ne votezi!

Găsiți video-ul și ne puteți vota aici!

Cum ar fi în ianuarie să scriem un articol cu titlul doi români câștigă competiția Cancun CEO? Visez și eu cu ochii deschiși. Ce să fac?

Primul pas al competiției Cancun Experience Officer Search

Acest video de un minut la care a bibilit Alex până la ultimul detaliu la care s-a priceput!

O să fie luate în considerare atât calitatea conținutului, dar și numărul de voturi. Mai sunt 20 de zile și puteți vota în fiecare zi. Cred că o să vă amintesc în fiecare articol scris până atunci! Este foarte important pentru noi!

Urmează apoi mulți alți pași, interviuri și cel puțin încă un video. Dar avem încredere că avem potențialul necesar să trecem de probe. Măcar dăm tot ce putem.

Știți că vă spuneam de campania Dare to Dream de la Virgin Radio? Ăsta o să fie visul pe care îl voi înscrie. Să ne voteze și să ne susțină cât mai multe persoane în timpul competiției.

Ce am face cu banii și timpul ăsta?

Câștigătorul primește și un salariu de 10,000 de euro pe lună. Pfuaaai. Asta înseamnă mai mult decât economile cu care am plecat noi de acasă. Timp de 6 luni! Adică 60,000 de euro în total!

De parcă nu e de ajuns că acel fericit câștigător o să stea regește în resorturi de lux, o să aibă parte de excursii gratuite și multe altele. Evident, o să avem și mult de muncă. Dar e deja ceva ce iubim să facem și pentru care, să fim sinceri, nu suntem chiar așa de bine plătiți mereu.

Ar fi un pas imens în față pentru noi. Să știm că avem șase luni în care nu ne facem multe alte griji decât cum să livrăm cel mai bun conținut. Nu aș abandona blogul, dar am scăpa de altele care ne mănâncă mult timp.

În primă fază cred că am băga și mai mulți bani în ceea ce facem deja. Adică am cumpăra din banii pe care îi avem acum echipament TZEAVĂ! Dronă, stabilizatoare, camere care să filmeze la câte frame-uri are nevoie Alex, un go pro sau două și un laptop rachetă, dar mic pentru mine. Bine, și un laptop nou pentru Alex pentru că cel pe care îl are acum are niște hibe.

Cu toate că se pare că pun ei la dispoziție și echipament.

If I am selected, will I need to use my own gear?

No, we will work with the chosen candidate to provide the necessary equipment.

Cu restul banilor? Pfuai! Dubiță în noua Zeelandă? Sau nici nu știu, atâtea opțiuni! Să ajungem până acolo și să vedem ce se mai întâmplă pe parcurs.

Cine ne poate ajuta?

Oricine! Votând și dând share!

Dacă ești blogger poți scrie despre noi la tine pe blog, nu uita să ne votezi zilnic. Nu am mai avut blogroll de mult, dar voi face o secțiune în care o să le mulțumesc tuturor celor care ne ajută.

Poate reprezinți un brand cu are am colaborat. Poți da share și pe pagina brandului dacă ți se pare că este în linie cu comunicarea ta de zi cu zi.

Poate ai un grup de Facebook în care ai vrea să dai share. Poți posta pe contul tău de instagram dacă ai comunitate mai dezvoltată acolo.

Poate ești vlogger, poți menționa într-un video. Absolut orice ne ajută! Condiția e să îți și placă. Să nu votezi doar pentru că am spus noi. Nouă ne place 🙂 Și nu uita că poți vota zilnic! 

Etapele competiției Cancun Experience Officer Search

  • Top 100 participanți vor fi selectați până pe 27 Decembrie de un juriu și vor fi invitați să facă un al doilea video.
  • Între 5 și 13 ianuarie o să fie o nouă perioadă de votare. Aici interveniți iar voi.
  • Din toți cei 100, o să fie aleși 50 pentru a intra într-o nouă tură de votare. O să scriem iar despre asta și o să vă rugăm iar să ne votați. Această etapă se termină pe 15 ianuarie. Urmează apoi încă două zile de ajutor de la voi.
  • Într-un final, pe 17 ianuarie, 5 persoane vor fi selectate pentru interviu în Cancun, într-o serie de evenimente, conversații și probe individuale, dar și de echipă!
  • Pe 31 ianuarie este ales finalistul urmând să își înceapă jobul în martie.

Hai! Te bagi cu noi în asta?

MULȚUMIM!

 

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

16 comments