• Menu
  • Menu

Pasiuni și călătorii (burse pentru pasiunea ta) (P)

Despre dragoste și alte droguri cum s-ar spune. Dragostea pentru călătorii, pentru drum și aventuri, pentru adrenalină, pentru tot ce înseamnă nou. Pentru oameni în primul rând. Azi despre asta vorbim. Despre pasiune în trei pași ușori. Am mai scris despre cum să faci să călătorești mai mult. Cât se aplică doar cele de acolo și cât nu?

Se aplică multe, dar fiecare pasiune necesită cateva lucruri pentru a putea spune ca o urmezi. Tu esti sigur ca iti urmezi pasiunea? Esti pasionat de ceea ce faci in general? O sa numesc eu cateva elemente necesare fiecare in parte merita daca tu chiar iubesti acel ceva!

1. Timp

Și blogul ăsta tot timp investit înseamnă. Îmi aduce și avantaje frumoase, îmi permite să cunosc oameni în primul rând, îmi aduce și bani din campanii interesante si nu va recomand produse sau lucruri pe care nu le folosesc și eu personal sau care nu mă atrag.
Pentru calatorii este vital si esential sa ai timp! Stiu multi oameni ocupati care se plimba foarte rar. Pentru mine ei nu sunt ocupati, iubesc doar sa faca altceva!

Asta e momentul in care te-as intreba: tu ce iubesti cel mai mult sa faci?

La capitolul timp am si cateva exemple foarte bune: daca iti place sa pictezi, sa faci tricouri simpatice (ca fetele de la Inatelier de exemplu), ai nevoie si de puțin timp și ceva energie ca să poți face asta. Si deseori e complicat sa iti pastrezi o pasiune, sa mai ai si timp pentru tine.
Mai ales daca pasiunea aia nu e singura sursa de venit (cum e si cazul meu de exemplu), sau chiar mai rau, daca este chiar o sursa constanta de cheltuieli, dar și de plăcere.

rupa

2. Compromisuri

Eu renunt la o serie mare de lucruri, dar o fac fara ezitare. Ieșiri în oraș, cadouri scumpe, haine, bijuterii și multe altele!
Lucrez, asta înseamnă că trebuie să mă integrez într-un număr de zile de concediu. De cele mai multe ori de sărbători și alte aniversări sau zile libere familia mea nu mă vede decât dacă plecăm toți pe undeva. Mă gândesc de multe ori la ei când eu sunt pe drumuri, dar iubesc atât de mult să călătoresc iar ei mă așteaptă mereu răbdători acasa. Am noroc si le multumesc pentru rabdare si ințelegere!

În general o pasiune îți cere tot felul de alte lucruri la care să renunți. Te hrănește și te seacă în același timp. La final doar tu poți spune dacă a meritat sau nu.

3. Curajul de a face fix ceea ce iti doresti

Până la urmă o pasiune necesită nu doar dedicare ci și curaj! De cele mai multe ori a te ține de pasiunea ta e de multe ori nebunie în ochii celorlalți! De câte ori nu ai auzit – „Chiar crezi că poți să trăiești din muzică, pictură, actorie (insert pasiune aici)”. Ce să mai spun despre cât de greu este să o faci din călătorii!

people

Un alt lucru interesant pe care l-am observat este că nu toți cei care te susțin îți vor neapărat și binele, așa cum și reciproca este la fel de valabilă! Important e, indiferent de pasiunea ta, să ai puterea și tăria să o urmezi!

Eu știu că nu e cel mai ușor lucru pe care îl poți face, dar acum o să vorbesc puțin cu cei care cred pe bune în ceea ce fac! Cei de la Kruger&Matz oferă o bursă de 15,000 de lei net. Eu mi-am calculat cât înseamnă în euro. Fă tu matematica. Sau, dacă pasiunea ta nu e chiar matematica, mai bine lași calculele și te gândești la un mod creativ de a te înscrie în concurs. Durează până pe 6 Decembrie!

De ce vă povestesc despre asta? Pentru că nici fondatorul nu este chiar antreprenorul tipic și îi place să vorbească foarte mult despre pasiuni!

„Dispozitivele mobile nu sunt însă singura mea preocupare în Kruger&Matz și cum văd eu compania. Aceasta nu este concentrată pe astfel de dispozitive. De fapt, când am început-o era axată pe alte produse și era o completare a pasiunii mele“, povestește Leszek cum a început acest startup. „Acum 15 ani mă visam rockstar, aveam părul lung și chitara mea preferată la care cântam. Dar 10 ani mai târziu fondam Kruger&Matz  și m-am gândit să ofer produse foarte bune oamenilor și am pornit de la sistemele audio de mașină. 

Interviu de aici.

Regulament campanie

• Pregătește un film sau o fotografie prin care să arăți de ce pasiunea ta e atât de importantă!
• Răspunde la câteva întrebări despre tine, alături de datele tale de contact.
• La fiecare 2 saptamani vor fi selectati trei castigatori. Fiecare va primi premii Krüger&Matz si unul singur va merge si mai departe, in marea finala.
• Daca ajungi in finala se va filma un videoclip despre pasiunea ta.
• Sunt 2 premii, fiecare de 15,000 de lei si mai multe premii constand in gadgeturi Kruger&Matz. Mai multe detalii aici.
Vă spun sincer că daca mi se permite, voi concura! Premiul înseamnă pentru mine o sumă frumușică pentru câteva aventuri foarte interesante! Am început să le planific, deci concurența poate să fie acerbă!
Uite așa mă înscriu eu la prima bursă pentru pasiunea mea adevărată – călătoriile! Game on!

Ce as face cu banii? Ceea ce iubesc să fac! Las canapeaua și documentarele și merg să văd eu lumea, așa cum mi se arată ea!
Tu ce ai face dacă ai avea mai mult cu 15,000 de lei în cont?

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

3 comments