• Menu
  • Menu

Welcome to Iran – part 2

Am pus la exporatat si video-ul cu numărul doi din Iran. Chiar dacă nu vorbește nimeni nimic, o să înțelegeți cu siguranță destule și vă mai povestesc și eu. Acest video este mai mult despre mâncarea, cultura, moscheile și oamenii de aici. Primul video îl găsești aici.

Mâncarea verde se numește ash și este o supă de iarnă tipic iraniană. Plină de legume, groasă și destul de gustoasă din punctul meu de vedere. Chiar dacă pe fundal se aude că lui Alex o să îi placă, eu mă amuzam în sinea mea, știind că probabil nici nu o va încerca.

Eram la munte și plecasem de acasă fără haine groase pe mine, așa că am pus unele peste altele câte straturi am avut în bagaj! Găsești aici articolul despre excursia neplănuită.

Ce ni s-a părut interesant în Iran est că oriunde exista un petec de iarbă, oamenii se așezau să își bea ceaiul. Fără exagerare, chiar și în sensurile giratorii!

Nu găsești nici brandurile mari de fast food, în schimb există câteva copii locale.
În categoria Iran găsești toate articolele despre această țară care pe noi ne-a fascinat, aici poți vedea pozele din cea mai frumoasă moschee din lume – Nasir al Mosk!

Enjoy!

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.