• Menu
  • Menu

Răsfăț la The Sukosol Hotel

Pentru că, din când în când, avem nevoie de momente de răsfăț, cum am ajuns în Bangkok am mers glonț la The Sukosol Hotel!

Cele trei săpămâni în Filipine au fost un vis îndeplinit! Plaje, peisaje, cer senin, apă, sare, soare! Doar că după trei săptămâni eu îmi doream foarte mult să fac o baie relaxată, într-o cadă! Ciudat! Mai ales că și acasă fac rar „cadă”. Pur și simplu nu am răbdare. E o risipă prea mare de resurse. Umplu cada, apoi mă plictisesc.

Anyway! După atâta plajă și nisip chiar ne doream câteva zile leneșe de așternuturi foarte curate, pat mare și cofort maxim.

O pauză la un hotel luxos te ajută mult pe mai departe! Nu toată lumea călătorește la fel, ce-i drept. Multe guest house-uri sunt foarte simpatice, dar în locurile astea există și două alte probleme – țânțarii și furnicile. Noi simțeam că e momentul să plonjăm în unul din hotelurile de cinci stele din Bangkok! Prețurile nu trebuie să te sperie neapărat. În perioada în care am stat noi la Sukosol, o cameră dublă cu mic dejun costa cam 80 de dolari.
Sokosol Hotel Bangkok-5_1280x720

Oh, și ce la fix am ajuns în hotelul ăsta minunat! Cred că cel mai mult mi-a plăcut veselia personalului și amabilitatea! Portarii săreau să-ți deschidă ușa zâmbind ghiduș. Se lăsa apoi cu o ploaie de „thank you”, eu către ei, ei către mine!

Nu se fumează nicăieri în hotel, spațiul amenajat pentru fumat este undeva aproape de poartă, parcă îți e și lene să mergi până acolo!

Paturile exact așa cum trebuie să fie! Mari, cu așternuturi proaspete, care te îmbie la somn! Am stabilit deja o parte din lucrurile care nu sunt tocmai ușoare pe drum. Dar există și modalități de a remedia.

Când ți-e poftă de acasă găsești un loc dotat cu bucătărie în care să te joci de-a casa! Când ai nevoie de odihnă și să te relaxezi, stai câteva zile la un hotel bun. Fă drumuri între mic dejun, piscină, somn, piscină și cină!

Pentru noi a fost o bucurie să avem atât de mult loc. Ne-am lăsat puținele lucruri peste tot prin camere și am dat ocol de câteva ori. Ne-am imaginat primind musafiri și ne-am bucurat de noul spațiu de joacă!

Sokosol Hotel Bangkok-6_1280x720
La etajul șase al hotelului se găsește și o piscină, o sală de sport, centru wellness. Piscina nu are cine știe ce priveliște, dar e simpatică tocmai pentru că este la etajul doi, înconjurată de clădiri. Pare o oază!
Sokosol Hotel Bangkok-2_1280x720


Micul dejun este de tip bufet și garantez că nu are cum să nu vă placă mâncarea, sau să nu găsiți ceva care să vă placă! Ouă de toate felurile, legume, cartofi, brânzeturi, bacon, musli, lapte, diverse alte cereale, clătite, vafe, croissante și alte tipuri de produse de patiserie! Îmi scapă multe, dar aveau de toate!

Peste tot în hotel aerul cred că stă la 16 grade. Ca de altfel în toate celelalte hoteluri și mall-uri din Bangkok! O să dormiți bine sub păturile puse la dispoziție!

Cum am ajuns în cameră eu am pozat și pus pe Facebook fix cada cu săruri aromatice în ea. Chiar dacă nu sunt adepta băilor lungi și a risipei de apă, chiar aveam nevoie să stau câteva minute să mă înmoi! După trei zile eram deja ca nouă, gata să explorez și să cuceresc Bangkok-ul! 🙂
Pe cei de la The Sukosol îi găsiți pe book-cheap.comAgoda, pe site și pe Facebook.

În apropiere de hotel aveți un 7/11, piețe de zi și de noapte, stații de autobuz, dacă nu vreți să testați restaurantul hotelului aveți multe restaurante în zonă. Un tuk-tuk de la hotel până pe Khao San Road costă aproximativ 150 de bhat, cu taxi (dar cu ceasul pornit) dați cam 100 de bhat!

Hotelul ăsta este dovada clară că poți îmbina stilul și eleganța cu o atmosferă relaxată! Rămân fan declarat al hostelurilor, dar în puncte cheie, un hotel de cinci stele e salvator!

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.