• Menu
  • Menu
destinații pentru 2017

Cinci destinații pentru 2017

Dacă tot suntem la început de an trebuia să am și o listă cu destinații pentru 2017! Lumea e atât de mare încât nu știu când și cum o să le înghesui pe toate. Tot timpul vreau să ajung pe undeva! Acum vă aduc cinci destinații pentru 2017. Le-am pus pe o listă, mi le doresc, vi le recomand și vouă!

Tu pe unde vrei să ajungi în 2017?

1. Portugalia!

Cât mai mult, cât mai trăită! Adică tare ne-ar plăcea să STĂM în Portugalia o vreme! Probabil o să fie și următoarea noastră destinație!

Eu am mai fost în Portugalia, lui Alex i-ar plăcea să învețe portugheză. Așadar n-am avea motive să nu o alegem. E un loc plăcut pentru nomazii digitali și nu e nici așa departe! În plus, ca destinație, Portualia e o poveste care ai vrea să nu se mai termine! Cu mâncare bună, veselie și culoare. Cu zâmbete și acea poftă de viață!

portugal

2. Maroc

Dacă tot e la o aruncătură de băț, Maroc! Marocul aglomerat, colorat și parfumat! Pentru că este una dintre acele destinații autentice. Nu te minte. Este o destinație vie și foarte diversă! Găsești aici o grămadă de poze. Ele o să îți spună mai bine ceea ce eu încerc!

3. Noua Zeelandă

Până să ne întoarcem brusc acasă noi aveam un plan care la final ne ducea în Noua Zeelandă! Nu credem că mai e așa valabil planul respectiv. Vedem. Cine știe ce surprize ne rezervă noul an!

În Noua Zeelandă eu aș cumpăra o dubiță cu care să mă plimb în voie! Apoi când mi-ar expira viza, ni s-ar lua de Noua Zeelandă, am vinde duba și-am recupera măcar o parte din investiție (dacă nu mai mult, depinde cât de bine negociezi).

Uite și niște motive pentru care să faci road-trip în Noua Zeelandă! Bine, uite și un articol cu adevărat util, cu sfaturi pentru a pune în practică ideea!

4. Indonezia

Pentru că era în plan și sunt foarte curioasă! Andreea a scris foarte frumos despre Indonezia (citește articolul aici) și m-a făcut și mai curioasă! Chiar dacă este o destinație destul de turistică, am reușit să o scap.

5. Cambodgia

Are o istorie foarte tristă și sângeroasă! „Cel mai pur genocid din epoca Războiului Rece”. Am scris puțin despre asta aici, la prima vizită!

Dar știu sigur că are locuri absolut năucitoare – nu doar Angkor Wat, dar si el!


Pentru 2017 nu aș neglija nici Spania sau Italia, Mongolia și China!

România

Șoc și panică! România! Tot și tot mai mulți turiști își fac drum pe la noi și le place. Nu tuturor, ceea ce e perfect normal! Pune pe lista lui 2017 chiar țara ta!

De la Est la Vest și de la Sud la Nord găsești de toate și în România. Ba chiar ceva în plus!

Travel & love, love to travel! Ce-ai pe lista de destinații pentru 2017?

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

4 comments