• Menu
  • Menu

Călătoare 32

Informații interesante ca să alungăm plictiseala de joi

Iar am salvat tot felul de lucruri interesante și simt nevoia să le dau mai departe. O listă de locuri ce vor dispărea cât noi o să fim încă în viață, cum arată hărțile căilor de metrou de prin lume, un concurs cu premiu o excursie la New York și printre altele și un job remote interesant!

Enjoy!

10 locuri pe cale de dispariție

Din păcate multe dintre aceste locuri o să dispară tot din cauza noastră, a poluării. Am fost uimită să găsesc și frumosul Bagan pe listă. Uimită și tristă! Aici cred totuși că se pot face lucrări de consolidare. Încercuirea templelor ar fi destul de tristă pentru că ar fura mult din pitorescul peisajului. Iar despre Marea Brieră de Corali deja știam și noi că nu e prea bine. Găsiți toată lista aici.


Hărțile metrourilor din lume

Te-ai întrebat oare cum arată hărțile de metrou din lume? Cineva a făcut un vizual cu asta! Ce nebunie pare să fie în Munchen și ce simplă e linia de metrou din Helsinki!

Poți să le studiezi pe toate aici.


Câștigă o excursie la New York

#buyanappletothebigapple sau cumpără un parfum DKNY din magazinele Sephora până pe 30 iunie și vei intra în tragerea la sorți pentru o excursie la New York!


Cât de deschhisă îți e lumea?

Am găsit un site care îți arată grafic și frumos cam cât de valoroase sunt pașapoartele de prin lume. Românii pot să călătorească liberi în 139 de state, adică 70% din lume. Pentru restul țărilor vă jucați și descoperiți voi singuri aici.


Înșelătorii celebre în Europa

Ca să stai departe de belele, uite aici 8 dintre cele mai frecvente înșelătorii de prin Europa. Am mai scris și eu pe subiect pentru Instanbul și China 


Un job remote genial pentru fotografi

Dacă ești fotograf și ai vrea să lucrezi remote pentru o companie mișto, ăsta e momentul! Cei de la The Culture Trip caută un fotograf freelancer care să lucreze pentru ei. Detalii găsiți aici. Dacă ai un prieten fotograf, dă-i și lui articolul ăsta! Cine știe, poate iese…


Călătorii din cărți

Și mie îmi place când ajung în câte un loc despre care am citit într-o carte sau am văzut într-un film. Nu știu să spun de ce. Când am văzut acest articol am spus – awww, ce drăguț. Cineva chiar a intrat pe această nișă! Poza din coverul articolului este tot de la ei!

Sper că v-a plăcut, acesta a fost articolul călătoare 32, nu uitați să lasați și voi linkurile voastre de chestii interesante! Travel & love, love to travel!

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

1 comment