• Menu
  • Menu

Budapesta – aşteptăm recomandări de la voi

Heyaaaa! Dacă tot se fac cinci ani de blog, am hotărât spontan ca mâine să o tăiem spre Budapesta. Și culmea, eu am fost de nenumărate ori, dar anul ăsta am aflat că are băi turcești și că e supranumit orașul spa-urilor.

Alt lucru pe care nu l-am făcut niciodată – să merg la o baie turcească! Budapesta, venim!

Ce ne recomanzi în Budapesta?

În afară de atracțiile turistice clasice pe la care vom merge (o parte), ce altceva ne mai recomanzi de văzut și făcut în Budapesta? Mă gândesc serios că poate așa cum mi-au scăpat băile turcești, poate îmi scapă multe alte lucruri.

Am mai aflat de autobuzul amfibian – plutește și se poate și conduce. Ce grozăvie, aș vrea să îl văd. Mai știm de ruin bars – locuri cool de ieșit și sărbătorit!

Doar avem ce! Cinci ani de blog, tocmai am ajutat puțin puțin la deschiderea Hostel Cornel (oficial, culmea, ca într-o poezie, tot 1 august e data de lansare) și pe lista de sărbători aș pune pur și simplu faptul că o să fim în Budapesta. E un oraș care îmi place mult și despre care am scris prea puțin.

Game on, ce ne mai recomanzi?

Recomandările voastre pentru Madrid mi-au plăcut mult, chiar au fost de ajutor. Acceptăm, dacă ai, și recomandări de locuri din care să mergem să muncim. O să avem nevoie!

Ah, și o să mai sărbătorim ceva. Faptul că la cinci ani de blog o să dăm cinci premii faine pentru cinci cititori! Ceea ce ne bucură foarte foarte mult! Începem de pe 1, mâine seara vă dăm mai multe detalii.

Travel and love, love to travel.

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

8 comments