• Menu
  • Menu

Pe tine cine te inspiră? Mulțumesc Sending Postcards

Dând scroll prin instagram am dat peste pozele cuplului meu preferat din online. Din tot internetul! După noi, ofc. 🙂

Mina și Alex de la sending postcards. Cuplul care m-a inspirat, cei care m-au făcut să visez cu ochii deschiși. Cred că merită să știți și voi de ei, să îi urmăriți, să vă inspire și pe voi poate. Doi oameni, aparent normali, fără fițe, care au vândut tot ce aveau și au plecat în lume să călătorească. Ce lună de miere, nu? Ca-n filme. Iar eu îi descopeream fix în timpul primei lor călătorii de un an prin lume.

Mulțumesc pentru inspirație

Dacă acum, în 2018, încă pare o nebunie să faci asta, cum credeți că era în 2009-2010? LOCURA.

Am rămas pur și simplu fascinată nu doar de povestea lor, dar și de ei. Chiar dacă nu îi cunosc. De când m-am împedicat de blogul lor (din stumble upon i-am găsit) și până azi mă cuprinde același sentiment de fericire la postările lor. (Instagram aici

Mă bucur să îi văd bine, să îi văd călătorind și postând poze la fel de frumoase. Să îi văd luminoși. Asta mă face să mă bucur pentru ei. Normal, habar nu am nimic despre viața lor cu adevărat. Dar tot e frumos sentimentul.

Le-am scris și ne-am conversat puțin la un moment dat, le-am mulțumit pentru că mi-au aprins un bec în căpușor. Oamenii care te inspiră merită răsplătiți cu o vorbă bună.

Uneori mă întreb oare pe unde mai sunt Mina și Alex? Ce mai fac? Mă gândesc la ei ca la niște vechi prieteni. Doar îmi sunt. Pentru că nu sunt ca idolii ăia de carton, și nici ca cei cărora pare că nu le poți ajunge cu prăjina la nas. Nici nu își super cosmetizează viața, nu au poze fake de dive de instagram.

Scriind la articolul ăsta mi-am dat seama că nici măcar nu știu așa multe despre ei. Nu sunt un fan așa bun aparent.

Am visat la viața lor până mi-am făcut viața mea, așa cum mi se potrivește mie. Oare îmi mai venea ideea dacă nu dădeam peste ei? Oare aș mai fi visat la asta?

Pe tine cine te inspiră?

Poate ai dat peste un video pe Youtube care te-a convins într-un final să te apuci de sală, poate ai văzut pe cineva desenând și te-ai gândit să încerci și tu să vezi dacă îți iese. Sunt curioasă pe voi cine vă inspiră. Și dacă până acum ați avut ocazia să mulțumiți oamenilor ălora. Nu e niciodată prea târziu să le dai un tag, un mesaj privat.

Pentru mine oamenii ăstia rămân idoli, modele, motive de inspirație și de zâmbet.

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

1 comment