• Menu
  • Menu

Cel mai bun blog de călătorii?

Suntem nominalizați și în acest an ca cel mai bun blog de călătorii în cadrul singurului eveniment de profil din industrie. Cred că a rămas singurul eveniment de asemenea anvergură ce are și componentă de premii.

Ne-am învățat oarecum să fim în această listă an de an. Iar pentru asta noi am vrea să vă mulțumim vouă. Celor care sunteți alături de noi lună de lună, zi de zi, de șase ani. Prin toate aventurile noastre prin lumea din afară, dar deseori și prin lumea din noi.

Ce câștigăm noi? O diplomă pentru cel mai bun blog de călătorii din România. Unde și cum ne poți vota? Accesezi acest link până pe 18 octombrie, lași adresa de email pe care primești linkul de votare și selectezi lipa-lipa.ro.

Mulțumim

Ce ne doream însă să vă spunem cel mai mult este că vă mulțumim enorm pentru tot suportul oferit de-a lungul timpului. Fie că a fost vorba de competiția Cancun CEO, fie că ați urmărit pe instagram cum plecam din Nicaragua în mijlocul unor proteste destul de violente, vă mulțumim că ne susțineți. Că trimiteți gânduri bune, că ne trimiteți mesaje și ne mulțumiți că v-am trimis prin lume.

Că v-am inspirat să vă urmați pasiunea iar acum trăiți o viață nouă, pe care nici nu o bănuiați. Poate pur și simplu v-am inspirat să aveți mai multă recunoștință de la tot ce aveți deja. Pentru că știți că viața nimănui nu e perfectă. Este vorba doar despre deciziile luate.

Pentru noi astea sunt recompensele cele mai mari. De partea cealaltă simțim răsplata muncii noastre atunci când colaboratorii ne felicită pentru rezultate, eficiență sau creativitate.

Cu sau fără o diplomă pe un perete, vom încerca mereu să rămânem la fel. Ancorați în realitate, visători până la cer. O să vă povestim mereu cu bune și rele viața noastră iar atunci când putem vom încerca să vă ajutăm cu informații sau sfaturi de călătorie.

Cel mai bun blog de călătorii? Asta nu știm și nu judecăm noi. Dar blogul ăsta devine cea mai bună variantă a lui. Și suntem deja foarte recunoscători.

Travel & love, love to travel! 😉 

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

16 comments