• Menu
  • Menu

Vrei un ghid Travelers of Bucharest?

Băieții de la Travelers of Bucharest mi-au adus azi de dimineață cafeaua. Nu cafeaua, ghidul printat Travelers of Bucharest în primă ediție specială (cu un tur al meu inclus).

Dacă vreți să downloadați gratuit ghidul o puteți face de aici.

Câteva poze cu exemplarul primit de mine:

ghid bucuresti travelers of bucharest simona stanescu
ghid personalizat travelers of Bucharest


CONCURS

Dacă ți se pare simpatic blogul meu și proiectul Travelers of Bucharest (proiect pe care eu pur și simplu îl ador) putem face în felul următor.

Eu îți ofer ție unul din cele două exemplare primite. Asta înseamnă pentru mine să ma despart de unul și să am cu atât mai multă grijă de celălalt. O fac însă cu drag, pentru că este un ghid bun, un suvenir frumos și este LA PRIMA EDIȚIE și în format special!

Ce trebuie să faci tu? Te uiți la poveștile de pe pagina lor de Facebook, le dai like (așa-i frumos dacă nu le-ai dat deja) și îmi spui care dintre turiștii și poveștile de pe pagină ți-au plăcut ție mai mult (îmi lași linkuri în comentarii spre ele, să facem o colecție de povești).

Ca să îți complic mai mult existența o să vreau să știu că ți-a plăcut ceva și la Lipa-Lipa. Poate un articol, poate faptul că am fost în India, poate faptul că îmi doresc o lamă (sau o alpaca).

O să încerc să aleg eu câștigătorul sau câștigătoarea, știu de acum că o să îmi fie foarte greu. Și să aleg și să mă despart de ghid – care sigur va ajunge pe mâini bune! Aș mai vrea să știu că ești membru (activ) Couchsurfing. Nu e obligatoriu, dar astfel turiștii care te-ar vizita ar avea un super ghid pentru orașul pe care îl vizitează.

Dacă ești din București ne vedem la un suc și ți-l înmânez personal (undeva în septembrie)!

Timp pentru acest concurs? Cel puțin până mă întorc de #priNeamț!

Așadar cine își dorește un super ghid Travelers of Bucharest? Despre ce conține am scris mai pe lung aici.

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.