• Menu
  • Menu

Opțiuni pentru vacanța de 1 decembrie

Ce frumos s-au luat de mână Sfântul Andrei cu ziua Națională a României și ne dau nouă motive de călătorie! 

Mă gândeam să vă trimit chiar spre Cinque Terre, dar nu găsesc suficiente informații care să îmi spună clar că e ok vremea. E posibil să plouă însă în același timp peisajul este la fel de interesant și colorat.

Dacă vă aventurați și vreți să repetați traseul făcut de mine, zborurile cu Ryanair în perioada respectivă sunt 64 de euro (până în Milano).

bucuresti - milano vacanta 1 decembrie

 

Ghidul de călătorie pentru Cinque Terre îl găsești aici. Îți reamintesc faptul că e posibil să fie frig – verifică bine vremea și  o parte din localuri să fie închise – sezonul se termină prin noiembrie.

Nu excludeți nici Milano sau lacul Como. 


Dacă vrei să sărbătorești cu multă bere o poți face la același preț pe străduțele din Dublin! Dulce petrecere și weekend prelungit!

bucuresti - dublin vacanta 1 decembrie


Dacă vrei să mergi puțin la căldură (dar nu cel mai cald din lume), poți să fugi câteva zile în Maroc. Ai două variante de drumuri și de prețuri.

174 de euro sau 185 de euro. Cel puțin asta a fost cea mai bună variantă găsită de Skyscanner.

bilete de avion maroc vacanta de 1 decembrie

Despre bugete în Maroc puteți să citiți pe lumea mare. Eu intenționez să fac în vacanța de iarnă călătoria asta (Crăciun, revelion, ziua mea), dar – ca de obicei – with a twist.


 

Idee pe care aștept cu nerăbdare să o pun în practică! Zbor București – Malaga, început excursia cu sangria. Apoi tare mult aș vrea să traversez strâmtoarea Gibraltar pentru a trece în Maroc unde nu ar putea să îmi scape orașul albastru.

Să fac o expediție multiculturală, să pot să observ puțin diferențele de la un continent la celălalt. M-aș întoarce tot din Spania, ca după anul nou și ziua mea, să mai sărbătoresc tot cu puțină sangria!


 

Dacă te tentează să îți mai iei câteva zile libere și să încerci traseul ăsta de 1 decembrie, ajungi super rapid în Malaga cu Blue Air. Biletele sunt undeva la 100 de euro în această perioadă, bac-ul pentru traversarea Gibraltarului costă aproximativ 25 de euro. Mi se pare o alternativă frumoasă la clasicele rute!

bilete bucuresti malaga de 1 decembrie

 


Încă o variantă simpatică este Bari, biletele sunt 310 de lei (68 de euro) de persoană.

bucuresti - bari vacanta 1 decembrie

E foarte frumoasă zona și prețurile nu vă fac bugetul să sară în aer. Găsești informații și un video simpatic aici.


 

Am găsit o variantă cu escale mai scurte și un preț bun și pentru Lisabona (140 de euro), tot via skyscanner și nu sună rău deloc un weekend prelungit în Lisabona.

bucuresti -lisabona vacanta 1 decembrie

 


La final dar nu varianta din urmă, Bologna, nu îmi sună rău! Aproape ai Firenze și San Marino. Am vorbit puțin despre varianta asta aici.

Prețul unui bilet este de 58 de euro dus – întors!

bilete bucuresti Bologna de 1 decembrie


Ce planuri ai pentru perioada asta? Îți surâde ceva din lista de mai sus?

 

 

 

 

 

 

 

 

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

4 comments