• Menu
  • Menu

Următoarea escapadă lipa lipa programată

Nu mă pricep prea bine să țin secrete. Mai ales când e vorba de următoarea noastră plecare epică. Iar noi schimbăm planul așa de des încât deseori nu îmi vine să scriu pe blog despre asta cu prea mult timp înainte.

Am vrut să mergem două săptămâni în Palawan, ne-am trezit că ne-am dat demisia și am stat 9 luni prin Asia. Ziceam că mergem prin Portugalia, ne-am dus în Mexic și America Centrală. Ne-am apucat să facem planuri și research pentru Zanzibar, ne-am dus până la urmă în Insulele Azore. Puteți să ne spuneți cănuță om sucit sau Lolec și Bolec în vacanță. 🙂

Următoarea plecare lipa lipa esteeeeee

Ei bine, nu vă mai țin în suspans. La început de aprilie ne mai îndeplinim un vis. Sau chiar două la pachet. Să mergem împreună să zburăm cu balonul în Cappadocia. Și ca să fie cu atât mai epică experiența, plecăm cu autorulota până în Cappadocia.

Vrem să mergem și pe la Pamukkale și momentan am mai pus pe listă o destinație-două. Vă dați seamă că mor de nerăbdare. Dacă acum șapte ani mi-au iesit fotografiile de mai sus, simt că azi sunt mult mai pregătită pentru a surprinde zona.

Sfaturi, ponturi, idei?

O să stăm plecați cu totul vreo două săptămâni maxim. Am pornit inițial de la ideea de trei săptămâni, dar trebuie să revenim în București.
Ai fost cu autorulota în Turcia? Cum ți s-a părut experiența? Cunoști pe cineva care a fost?

Ce alte locuri ai mai pune tu pe listă? Ce restaurante ți-au plăcut prin Turcia? (bine, în Turcia cred că e greu să nu te încânte un restaurant).

O să fie superb să ne trezim pe dealurile Cappadociei din casa noastră pe roți.

Spor la călătorit!

(să știți că și planul pentru luna Mai ne place super mult, dar povestim despre el la final de Aprilie. 🙂 Ah, iar pe 26 Mai sigur o să fim în țară ca să votăm. Sperăm că și voi! 😉 )

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

4 comments