• Menu
  • Menu

Retrospectivă 2015

Îmi place momentul ăsta, când stau și mă uit puțin la anul ce a trecut. Ce am făcut, ce am învățat, ce am simțit în 2015. Tot acum e momentul când îmi proiectez dorințe pentru anul ce vine. Lucruri care au șansa să se și îndeplinească, lucruri pe care mi le pun în cap să le fac, mi le proiectez, văd dacă sună bine și cum pot face să le realizez! Mi se pare un exercițiu bun de sinceritate cu mine.

Pot spune că proiecția și planul pentru 2015 se vor întâmpla curând. Nu m-am hotărât încă exact ce să îmi propun pentru 2016. Momentan singura formulare pentru 2016 este să învăț să fac lucrurile mai bine!

Da, există și un plan și mai concret, dar păstrez secretul momentan! Să vină 2016 iar acum să răsfoim puțin și prin 2015!

La o primă privire am scris peste 300 de articole, din toate cele 687  de până acum. Aș spune așadar că pentru blogul acesta a fost cel mai bun an de până acum iar planul meu pentru 2016 este să dublăm cel puțin rezultatele din 2015. (realizabil)

Cele mai citite articole au fost două oferte demențiale! Super oferta de Japonia și oferta pentru Filipine (pentru ambele știu foarte muți oameni care au profitat! Sper să vă distrați și să călătoriți mult în 2016). Pe locul trei a fost concursul prin care v-am dat cadou două bilete de avion.

Îți recomand să urmărești atent secțiunea oferte a blogului, nu se știe niciodată de unde sar prețurile bune!

La început de Ianuarie am fost în Bari, o zonă superbă și ieftină din Italia în care îți recomand neapărat să ajungi!

Alberobello Trulli-24_1200x800

Am fost parte din Enjoy Bucharest, un proiect independent de promovare pentru Bucuresti.

În aprilie am făcut un tur de forță în Sri Lanka, țară care m-a uimit și încântat! Vă recomand această țară dacă vreți o vacanță exotică și ieftină. Are tot ce îi trebuie. Peisaje de vis, animale sălbatice, oameni amabili și prietenoși!

Sigiriya Pidurangala rock temple Sri Lanka-101_1024x578

sri lanka day 4-286_1600x903

sri lanka day 4-264_1600x903

sri lanka day 4-87_1280x722

În vară mi s-a îndeplinit dorința de a merge și în Cinque Terre!

Mai târziu am mers și pe riviera Franceză, la Cannes și împrejurimile lui și mi-a mers drept la inimă sătucul Saint-Jeannet.

Tot anul trecut am moderat work-shop-ul „Next Destination India„, din cadrul festivalului de film de călătorie – Hip Trip!

Te-am plimbat prin Neamț și prin Covasna, la Vadu și cu drag de România am scris tot anul articole pe site-ul În Tihnă!

Și sunt mândră că am urcat și primul munte mai serios – Ceahlău! Și ce experiențe bune am avut la urcare și povești, dar mai ales apusul de soare de sus de acolo!

 

În noiembrie am schimbat hainele blogului și mi-am desenat bula de fericire în header-ul blogului, lumea mea, lumea lipa-lipa. Veselă, colorată, plină de povești!

Timid a început și Alex să scrie pe blog și ușor ușor plănuim să dezvoltăm mai mult și categoria de articole în engleză.

O ultimă recomandare – dacă ajungi în Amsterdam te sfătuiesc să nu ratezi și satele apropiate!

2015 a fost bun cu mine. Am făcut un mic rezumat al călătoriilor. Ele au fost mai multe, dar nu vreau să plictisesc prea mult!

Tot pentru 2015 aș mai fi avut nevoie să mai dureze puțin, puțin! Imediat ce-mi fac și unghiile sunt gata pentru 2016! La muți ani, un an frumos, un an bun, un an plin de tot ce îți dorești să ai!

Povestea continuă! Travel & love, love to travel!  

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.