• Menu
  • Menu

Coșmarul călătorilor. Am rămas fără toate cardurile

Păi, se poate oare să revenim noi acasă fără vreo pățanie majoră? Aparent nu. Cu doar câteva zile înainte de zborul nostru spre Europa, hop, o nefăcută. O nefăcută imensă. Cineva a umblat prin bagajele noastre. Împreună cu niște euro cash, hoții ne-au furat și TOATE cardurile pe care le aveam cu noi.

Binențeles, după pățanie ne-am gândit la foarte multe lucruri pe care puteam să le facem pentru a nu ajunge în această situație. Alex este de cele mai multe ori mult mai prevăzător decât mine, eu fiind aia oarecum mai flower power. Dar tocmai pentru că stăm pe lângă hostel mai toată ziua am considerat că nu este cazul să ne închidem sub lacăt mereu mereu toate lucrurile de valoare.

Prin urmare au cotrobăit cu noi la doar câțiva metri de cameră și bagaje.

Partea bună a acestei povești?

Avem încă pașapoartele și toate actele și nu au ajuns și la banii din conturi. Așadar ne lipsesc doar cardurile, nu neapărat și banii. Ceea ce putem să numim noroc.

Ce m-a enervat și m-a făcut să intru în paranoia puțin a fost faptul că au cotrobăit prin ambele noastre bagaje. Unul dintre carduri era singur ascuns pe acolo. Cardurile de unde aveam și euro cash poate mai înțeleg că le-au luat. Dar chiar așa, să bagi mâna peste tot prin bagaj…

Mă rog, încă nu sunt în cel mai bun mood. Vă las videoul ăsta filmat azi de dimineața în care povestim în linii mari cam ce s-a întâmplat. Eram proaspăt treziți, fiți blânzi cu noi.

Vreau acasă

Na, că am scris și asta. De data asta sunt într-un moment în care număr zilele până la zbor. Încă 7 zile.

Știu că lucruri de genul se întâmplă chiar și când îți iei mare parte din măsurile de siguranță. Știu că mai toți călătorii de cursă lungă riscă să o pățească într-un moment sau altul. Dar rămâne la fel de frustrant când ți se întâmplă ție.

Mulțumim

Prietenilor care au sărit cu oferte de a ne trimite bani prin western union, familiei… ne pare rău că vă facem să vă ingrijorați. E ok, suntem bine.

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

12 comments