• Menu
  • Menu

Călătoare 22

Mi se întâmplă deseori să nu prea îmi vină să scriu. Știu și eu că se simte, să nu credeți că nu știu. Azi mi s-a făcut însă foarte dor de un nou articol cu tot felul de lucruri interesante. Ce mi-a plăcut prin lume, ce m-a impresionat, ce mă sperie, ce concursuri mai sunt.

Că tot e miercuri și vrem să ne tragem puțin sufletul azi ne plimbăm prin link-uri.


 

Începem cu ceva foarte frumos! O poză care a fost făcută în 26 de ore, într-o oază din Africa. S-au tras 1500 de cadre și cu totul a ocupat 20 de giga. Mai multe despre povestea pozei aici.

poza in 26 de ore


Expedia a făcut o listă bunicica de cei mai buni bloggeri din 2015. Câteva blogguri de travel pe care le urmăresc și eu în listă. Poate vă interesează și zona de food. Lista aici.


Mi-a atras atenția concursul celor de la eSky. Te abonezi la newsletter și ai săptămânal șansa de a câștiga un weekend cu încă trei prieteni în Poiana Brașov. Concursul aici.

concurs abonare newsletter esky


Un articol foarte bine scris și pertinent despre nomazii digitali. Ce au făcut ei și cum au reușit să se adapteze la un stil de viață altfel! Via Anca.


O căsuță mică și simpatică! 20 mp. Îți vine să crezi? Aici.


Trebuie să vezi asta! Radu Diaconescu a făcut un infografic despre ce înseamnă viața pe bicicletă timp de patru luni. Dacă nu te interesează așa de mult aspectul financiar, e posibil să te intereseze măcar bucata de vize!


La final nu o să spun nimic despre Istanbul și atentatul de ieri, în schimb o să vă las cu un video despre cum să împachetezi un bagaj mic. (și nu doar cu tricouri și bermude ci chiar și cu ținute office)

via Angela


Travel & love, love to travel! Aștept și de la tine link-uri interesante!

 

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.